The Ghost Inside julkaisi uuden albuminsa ensimmäisen singlen – ”Aftermath”-kappaleen musiikkivideo katsottavissa

Yhdysvaltalainen hardcore-yhtye julkaisee omaa nimeään kantavan albumin ”The Ghost Inside” 5. kesäkuuta Epitaph Recordsin kautta. Yhtye on julkaissut jo hieman esimakua tulevalta albumilta ”Aftermath”-nimisen kappaleen muodossa. Tuoreesta singlestä on julkaistu myös musiikkivideo, joka peilaa yhtyeen tunnelmia vuoden 2015 vakavan bussiturman jälkeen. Yhtyeen basisti Jim Riley kommentoikin kappaletta, joka on yhtyeen ensimmäinen julkaisu liki kuuteen vuoteen, seuraavasti:

”We went into the writing process knowing full well that every song and every lyric would be influenced by what we’ve been through, but we tried our best for them to be relatable to everyone. With ’Aftermath’, we let it be much more personal — this one is us telling our story. So when it was time to choose a first song to share with the world, it felt right for it to be ’Aftermath’. It allows anyone that listens into our world, but it also lets us put final punctuation on that chapter of our lives. ’Aftermath’ is a total catharsis for us. We let it all out in the song so that it’s not bottled up inside us anymore and we can heal and move on, since after all, the beat goes on.”

Voit katsoa musiikkivideon tästä:


1. 1333
2. Still Alive
3. The Outcast
4. Pressure Point
5. Overexposure
6. Make Or Break
7. Unseen
8. One Choice
9. Phoenix Rise
10. Begin Again
11. Aftermath

Kommentoi julkaisua