The HU julkaisi kovasti odotetun kakkosalbuminsa ”Rumble Of Thunder”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.9.2022

Hunnu rock -yhtyeeksi itseään kutsuva mongolialainen The HU julkaisi tänään kauan odotetun toisen täyspitkän studioalbuminsa ”Rumble Of Thunder”. Perinteisiä mongolialaisia instrumentteja ja kulttuuriperintöä länsimaiseen rockiin ja metalliin ansiokkaasti yhdistelevä yhtye kiertää tällä hetkellä Yhdysvaltoja Five Finger Death Punchin sekä Megadethin kanssa. Voit kuunnella albumin tästä:

The HU julkaisi uuden albumin ohella myös musiikkivideon levyltä löytyvälle iloisen railakkaalle bailubiisille ”Bii Biyelgee”. Yhtye kertoo kappaleesta ja albumista seuraavaa:

”Bii Biyelgee on hauskanpidolle omistettu kappale. Emme ole koskaan tanssineet niin kovasti kuin tämän videon kuvauksissa. Koreografiat ovat hyvin haastavia, sillä Biyelgee-tanssimuoto vaatii ihan erilaisia taitoja kuin mikään muu tanssilaji. Sen opettelu oli mielenkiintoista ja inspiroivaa!

Uudella albumillamme laajennamme skaalaamme vielä entisestään. Olemme myös keskittyneet uusien soittotekniikoiden kehittämiseen uniikin hard rock -soundin luomiseksi. Rumble Of Thunderin äänittäminen oli lystiä ja mikä tärkeintä, meillä oli runsaasti aikaa soittaa yhdessä ja valita kappaleista parhaat versiot. Äänitysprosessi on ollut pitkä ja olemme kiitollisia kärsivällisille läheisillemme, jotka ovat tukeneet meitä kaikin tavoin. Bändinä olemme myös hitsautuneet entistä paremmin yhteen, ja tulette huomaamaan sen keikoilla!”

Levyltä on aikaisemmin saatu makupaloiksi musiikkivideoiden kanssa julkaistut singlet ”This Is Mongol” ja ”Black Thunder”, jonka musiikkivideo julkaistiin kaksiosaisena. Katso videot yhtyeen Youtube-kanavalta.

Rumble Of Thunder -kappalelistaus:

 1. This is Mongol
 2. YUT Hövende
 3. Triangle
 4. Teach Me
 5. Upright Destined Mongol
 6. Sell The World
 7. Black Thunder
 8. Mother Nature
 9. Bii Biyelgee
 10. Segee
 11. Shihi Hutu
 12. TATAR Warrior
 13. Black Thunder – Extented