The HUn uusi single ”Black Thunder” ulkona nyt – Kappale julkaistaan kaksiosaisen musiikkivideon kanssa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 8.7.2022

Metallimaailman lyhyessä ajassa valloittanut The HU on julkaissut uutta tietoa tulevasta toisesta täyspitkästä albumistaan. Better Noise Musicin kautta 2.9. julkaistava ”Rumble of Thunder” sisältää 12 kappaletta, joista on aikasemmin kuultu single ”This Is Mongol”. Levyn aloitusbiisinäkin toimiva kappale on kerännyt yhteensä yli kolme miljoonaa toistokertaa alle kahdessa kuukaudessa. Katso kappaleen musiikkivideo tästä:

Nyt kuultava uusi single ”Black Thunder” tuo esiin mongolialaiset arvot kertoen vaikuttavaa tarinaa sodasta, uskosta ja kuolemasta. Nämä vaiheet esitetään myös kappaleen kaksiosaisella musiikkivideolla, jonka ensimmäisen osan voit katsoa tästä:

Black Thunder on kakkosalbumimme kruununjalokivi. Sen musiikkivideo on jaettu kahteen osaan ja se välittää visuaalisin keinoin ydinarvojamme. Tuottajamme Dashka valitsi uniikin sijainnin Mongoliassa tämän videon kuvaamiseen ja meillä oli todella hauskaa. Olemme ylpeitä kulttuuristamme, ja haluamme tällä videolla tuoda palan siitä kuulijoillemme”, laulaja Gala kertoo.

Yhtye on myös lähdössä kiertämään Pohjois-Amerikkaa yhdessä Megadethin, Five Finger Death Punchin sekä Fire From The Godsin kanssa. Lokakuussa The HU tuo Black Thunder -kiertueensa Euroopan ja Brittein saarten läpi. Oslosta alkavan kiertueen aikana yhtye ei kuitenkaan valitettavasti tule Suomeen, mutta Tukholmassa heidät voi käydä katsastamassa 28. lokakuuta.

Rumble of Thunder -albumin kappalelistaus:

 1. This is Mongol
 2. YUT Hövende
 3. Triangle
 4. Teach Me
 5. Upright Destined Mongol
 6. Sell The World
 7. Black Thunder
 8. Mother Nature
 9. Bii Biyelgee
 10. Segee
 11. Shihi Hutu
 12. TATAR Warrior