The Mutants Suomen ja Etelä-Amerikan kiertueelle

The MutantsThe Mutants, nuo instrumentaalimusiikin ihmepojat, julkaisivat kuudennen kokopitkän albuminsa viime viikolla. Albumi nimi ”La fiesta infernal” on ollut enteellinen, sillä helvetillinen rytmimusiikki on pudottanut jo monet toimittajat polvilleen Helsingin Sanomia ja Rumbaa myöten.

Yhtye ei kuitenkaan jää lepäämään laakereilleen, vaan on trimmannut itsensä kovaan keikkakuntoon ja lähtee valloittamaan juhlapaikat ensin kotimaassa ja sen jälkeen kaukomailla.  Tulevana lauantaina 20.2. yhtye vietää uuden levynsä julkaisubileitä On The Rocksissa, jonka jälkeen juhlitaan Mikkelissä, Kouvolassa, Lahdessa ja Seinäjoella. Maaliskuun lopulla mutantit nousevat lentokoneeseen ja tulittavat lattareissa lakoon ensin Brasilian viidellä keikallaan. Argentinassa yhtye tekee tehokkaan neljän keikan kiertueen, jonka päätyttyä yhtye tulee vielä Suomeen keikoille ennen Keski-Euroopan kierrostaan.

Yli 17 vuoden tripillään kahdella matereella ja miltei parissakymmenessä maassa kiertäneen The Mutantsin kuudes levy La Fiesta Infernal ilmestyi 12.2.2016 cd-, vinyyli- sekä digitaalisessa muodoissa. Edellisen levyn tapaan sen julkaisusta vastasi Jymp Rekords ja jakelun Suomessa sekä Skandinaviassa hoitaa Playground Music.

The Mutants – La Fiesta Infernal Finland pt.1
20.02 Helsinki, On the Rocks
26.02 Mikkeli, Kulma Pub
27.02 Kouvola, Downtown
11.03 Lahti, Torvi
12.03 Seinäjoki, Bar 15

The Mutants – La Fiesta Infernal South-America
23.03. Piracicaba, Casarao Music Studio
24.03. Jundiaí, Secs Jundiai
25.03. São Paulo, Z Carniceria
26.03. Campinas, Sesc Campinas
27.03. Ribeirão Preto, O Hierofante
31.03. Argentina, Buenos Aires, Detroit Club
01.04. Argentina, Burzaco, Tio Bizarro
02.04. Argentina, Buenos Aires, Club V Rastrillo Records
03.04 Argentina, Buenos Aires, Club V Rastrillo Records

Kommentoi julkaisua