The Pretty Reckless -solisti Taylor Momsen: ”Taiteeni ei tunne kompromisseja”

Kirjoittanut Joonas Arppe - 28.1.2021

The Pretty Recklessin neljännen studioalbumin ”Death By Rock And Roll” julkaisuun valmistautuva solisti Taylor Momsen kertoi newjerseyläisen 105.5 WDHA -radiokanavan haastattelussa oman visiointinsa merkityksestä yhtyeen työstäessä musiikkia yhdessä:

”Osaan tehdä kompromisseja, mutta osaamiseni lakkaa kun kyse on taiteesta. Kaiken taiteelliseen ja itseilmaisuun liittyvän – biiseistä tuotantoon ja videoista visuaaleihin – täytyy mennä minun pääni mukaan tai minua ei kiinnosta. Mikä järki siinä muuten olisi? Minä ilmaisen itseäni. Jos haluat olla osa sitä, niin se on mahtavaa. Jos sinulla on erilainen visio tai tahdot ohjata minua jollekin muulle tielle, en ole oikea ihminen työskentelemään kanssasi, sillä olen omalla matkallani. Joten en tee taidetta koskevia kompromisseja, ja se on jotain, jonka puolesta olen joutunut taistelemaan paljon.”

The Pretty Reckless julkaisee odotetun ”Death By Rock And Roll” -albuminsa 12. helmikuuta. Viimeisimmällä singlellä ”And So It Went” vierailee Rage Against The Machinesta tuttu kitaristi Tom Morello. Albumilla kuullaan Morellon ohella vierailevina muusikoina myös Soundgardenin Kim Thayilia ja Matt Cameronia.

Kuuntele Taylor Momsenin haastattelu kokonaisuudessaan alta: