The Rasmuksen ja Apocalyptican yhteisbiisi ”Venomous Moon” ulkona nyt!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.9.2021

Suomen kautta aikojen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiin kuuluvat The Rasmus ja Apocalyptica julkaisivat tänään ”Venomous Moon” -nimisen yhteiskappaleen. Kappale on toinen single The Rasmuksen myöhemmin julkaistavalta albumilta. The Rasmuksen keulakuva Lauri Ylönen kertoo kappaleesta seuraavaa:

”On jälleen suuri kunnia tehdä musiikkia Apocalyptican kanssa ja levittää Suomirockin sanomaa maailmalle.”

Venomous Moon” -biisiin on kuvattu myös musavideo, joka julkaistaan tänään klo 18. Voit katsoa videon silloin tästä:

Lauri Ylönen kertoo videosta seuraavaa:

”’Venomous Moon’ -videossa on Stranger Things -vaikutteita. Se on aikamatka oman lapsuuden telttaretkiin ja mielikuvitukseen. Videossa on viittauksia Muumeissa esiintyvään Mörköön, joka on pelottava, mutta todellisuudessa yksinäinen sympaattinen olento vailla ystävää.”

Voit kuunnella kappaleen tästä:

Yhtyeet esittävät uuden biisin ensimmäistä kertaa yhdessä Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertissa MTV3:lla 8. syyskuuta. Lastenklinikoiden Kummien järjestämässä perinteikkäässä hyväntekeväisyyskonsertissa kerätään varoja lasten ja nuorten parhaan mahdollisen hoidon hyväksi Suomessa. Kymmenettä albumiaan parhaillaan tekevä The Rasmus rikkoi hiljattain ”In The Shadows” -jättihitillään 100 miljoonan striimin maagisen rajan Spotifyssa. Vastaavan rajapyykin on ylittänyt vain pari suomalaisbiisiä ennen tätä.

Ilmestyessään kappale sijoittui myyntilistojen kärkisijoille Suomen lisäksi useassa maassa ympäri maailmaa, kuten Ruotsissa, Iso-Britanniassa, Belgiassa, Italiassa, Ranskassa, Saksassa jne. In the Shadows oli The Rasmuksen ”Dead Letters” -hittilevyn ensimmäinen single.

The Rasmus julkaisi viime toukokuussa neljän vuoden levytystauon jälkeen uuden ”Bones”-singlen.