The Real McKenzies kolmelle keikalle Suomeen tammikuussa

Kelttipunkia kanadalaisittain tahkova The Real McKenzies saapuu tammikuun puolivälissä kolmelle keikalle Suomeen. Yhtye soittaa torstaina 13. tammikuuta Tampereen Klubilla ja siitä seuraavina päivinä Helsingin Tavastialla ja Jyväskylän Lutakossa. Lämppärinä nähdään kotimainen punk-rock trio Heartbreak Stereo. Tampereen ja Helsingin keikkojen liput ovat nyt myynnissä Tiketissä, Jyväskylän osalta liput tulevat myyntiin huomenna 18. marraskuuta Jelmun nettisivuilla.

Kanadan Vancouverissa vuonna 1994 perustettu on yhdistelmä perinteistä punkia ja skotlantilaista kansanmusiikkia. Yhtye tunnetaan ahkerana kiertuejyränä, joka ei juuri lepoa kaipaa. Bändi on kiertänyt keikoilla ympäri Pohjois-Amerikkaa ja Eurooppaa täysille saleille. Lisäksi McKenziet ovat ehtineet kiertueille mm. Rancidin, Shane McGowanin, NOFX:n, Flogging Mollyn ja The Bay City Rollersin kanssa. The Real McKenziesin ”Shine Not Burn” -live-albumi julkaistiin Suomessa elokuussa. Se on nauhoitettu Saksassa akustisella pubikeikalla. Levyn nimi on käännös ”Luceo Non Uro:sta”, jota pidetään McKenzien klaanin mottona.

Turkulaisbändi Heartbreak Stereo pääsee keikkailemaan McKenzieiden kanssa Suomessa jo toistamiseen. Erinomaisen tiukkana live-esiintyjänä tunnettu Heartbreak Stereo julkaisi toisen albuminsa ”Carried Through This Waltz” helmikuussa. Bändi nauhoittaa parhaillaan jo uutta materiaalia, jota suunnitellaan julkaistavaksi ensi vuoden alussa.

KEIKAT:
To 13.1.2011 Tampere, Klubi (ovet klo 20, ikäraja K-18)
Pe 14.1.2011 Helsinki, (ovet klo 20, ikäraja K-18)
La 15.1.2011 Jyväskylä, (ovet klo 20, ikäraja K-18)

LIPUT:

Tampere: 15 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi.

Helsinki: 14 euroa + mahd. toimituskulut Tiketistä (ovelta 16 euroa, mikäli lippuja on jäljellä)

Jyväskylä: 10 euroa + mahd. toimituskulut Myyntiin to 18.11.2010 Jelmun nettisivuilla www.jelmu.net (ovelta 12 euroa, mikäli lippuja on jäljellä)

Kommentoi julkaisua