The Sounds Jurassic Rockin pääesiintyjäksi

Mikkelin Jurassic Rock järjestetään neljättä kertaa Mikkelin Visulahdessa 13.-14.8.2010. Festivaalin pääesiintyjäksi on kiinnitetty Ruotsin yksi tämän hetken kuumimmista artisteista, Suomessakin suurta suosiota nauttiva The Sounds. Viime joulukuussa Suomessa loppuunmyydyn kiertueen tehnyt yhtye nähdään Itä-Suomessa ensimmäistä kertaa.

Kotimaisista bändeistä Visulahteen saapuu myös Euroviisukarsinnoissa kisannut, 2008 erittäin mutaisen hurmoksen Jurassic Rockissa aikaansaanut humppaorkesteri Eläkeläiset, viime Jurassic Rockissa kosketinsoittajansa Emil Lähteenmäen bändiin kosinut, juuri uuden levynsä ”Viimeinen Atlantis” julkaissut Stam1na, ensimmäistä kertaa Jurassic Rockissa esiintyvä Irina ja uuden levynsä ”Sydänjuuret” maaliskuussa julkaiseva thrashpioneeri Mokoma. Muita kotimaisia, nyt julkaistavia artisteja ovat listaykköseksi tuoreella ”Pojat ei tanssi” albumillaan noussut Herra Ylppö & Ihmiset, suuri reggae-kokoonpano Raappana & Sound Explosion Band, tänään uuden pitkäsoittonsa ”A New Bohemia” julkaiseva Lapko, elokuussa Finnish Metal Expossa vuoden yhtye ja vuoden levy -palkinnot korjannut Insomnium, punk-kokoonpanot No Shame ja Jaakko & Jay. Jurassic Rockissa nähdään myös viime Provinssirockissa uskomattoman intensiivisen keikan heittänyt ja ihmiset herkistymään saanut Samuli Putro. Mikkeliin mies saapuu bändin kanssa.

Toinen puolisko ohjelmasta julkistetaan huhtikuussa, samalla julkistetaan myös yhden päivän lippujen hinnat ja ennakkomyyntipaikat ympäri maan.

Kevään ja kesän aikana nettisivuille alkaa ilmestymään myös muuta kivaa, kuten esimerkiksi kisoja joissa on huikeat palkinnot. Facebookissa ja IRC-Galleriassa Jurassic Rockilla on myös omat ryhmät joihin saa ja pitää liittyä, samoin kuin festivaalin uuden ilmeen myötä eilen syntyneitä Jurassic Vauva A:ta, Jurassic Vauva B:tä ja Jurassic Vauva C:tä saa pyytää Facebookissa kaveriksi. IRC-Galleriassa samat tyypit ovat nimillä JurassicBabyA, JurassicBabyB ja JurassicBabyC. Tulevien kisojen kautta vauvat saavat sitten nimensä!

Kommentoi julkaisua