The Valkyriansin uusi single ”The Monster” on groovaava hirviö

Kirjoittanut Niko Kuusela - 19.3.2021
(c) Petri Kokko

Ska-rocksteady-reggae-yhtye The Valkyrians julkaisi uuden ”The Monster”-singlen (Stupido Records) 19.3.2021. Biisi on ensimmäinen siivu loppukesällä 2021 julkaistavalta ”Monsterpiece”-albumilta, joka on yhtyeen viides täyspitkä levytys. ”The Monster” on hyytävissä tunnelmissa groovaava instrumentaalispektaakkeli ja biisiin tehty video välittää kauhukuvia maailman tilasta nostalgisten elokuvavisuaalien siivittämänä.

Pitelemättömänä livebändinä tunnettu The Valkyrians on kiertänyt keikoillaan maailmaa kohta 20 vuotta ja kerännyt laajan kansainvälisen kuuntelijakunnan. Bändi täyttää vuonna 2022 pyöreitä, joten uuden levyn julkaisu on paikallaan juuri nyt: se ennakoi toiveikkaasti uusien kiertueiden, keikkojen ja bileiden täyteistä juhlavuotta!

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

”Monsterpiece”-albumi tulee olemaan yhdistelmä Jamaikan perinteeseen nojaavia rytmejä ja yllätyksellistä, kokeilevaakin musiikillista matkailua – kuitenkin The Valkyriansin ikiomalla, jäljittelemättömällä otteella.

Levyn tuottaa rumpali, rytmivelho ja -visionääri Janne Haavisto. Yhtyeeseen on liittynyt kitaristi Gladiatorin poismenon jälkeen kaksi kitaristia: Skenga ja Mr. Wasp. Tässä taika, jolla The Valkyrians svengaa uudella uljaalla tavalla auenneelle vuosikymmenelle.

Luetuimmat

Uusimmat