The Voice of Finland -Sanna ja Fireproven yhdistivät voimansa – ”The Addict” -kappaleen musiikkivideo Kaaoszinen ensiesityksessä

Kuva: Andi Balogh

Kotimainen  nousi progefanien tietoisuuteen viimeistään edellisellä, erinomaisia arvioita keränneellä pitkäsoitollaan ”Future Diary” (2018) ja muutama vuosi aiemmin Oslon Grønnskjerm-lyhytelokuvapäivillä kisanneen ”New Born Truth” -musiikkivideonsa ansiosta. Kolmen vuoden hiljaiselon jälkeen yhtye on nyt aktivoitunut uuden laulajan, Sanna Solanterän kanssa ja julkaissut yhteistyössä palkitun ohjaaja Miska Kariojan kanssa videon tuoreesta ”The Addict” -kappaleestaan. Voit katsoa lopputuloksen tästä:

Yhtye kertoo videon kuvauksesta seuraavaa:

”’The Addictin’ videon kuvaaminen oli järisyttävä kokemus. Soitto- ja lauluosuuksien jälkeen saimme kirjaimellisesti huutaa kurkku suorana kaiken kuonan sisältämme ulos samalla kun ohjaaja Miska Karioja kiritti meitä yhä parempiin suorituksiin. Video todella kuvaa vapautumista addiktion kahleista, ja on mahtavaa päästä pian jakamaan se myös yleisön kanssa. Teimme ensimmäistä kertaa musiikkivideon, jossa kuvataan enemmän bändiämme. Soittopätkien lisäksi oli hauskaa saada bändille pienet roolit videoon. Kuvaajana toimi jo ennestään tuttu Miska Karioja, joten tiesimme, että tulossa on timanttista matskua.”

The Addict” -kappaleen videon ohjauksesta vastannut ohjaaja Miska Karioja kertoo videon teosta puolestaan seuraavaa:

”Olemme tehneet Fireprovenin kanssa musiikkivideot kappaleisiin ’New Born Truth’ (2014) ja ’Shine’ (2017), ja ne ovat menestyneet mukavasti myös musiikkivideofestivaaleilla. Edelliset videot painottuivat vahvasti efektointiin, mutta tällä kertaa lähdimme toteuttamaan perinteistä soittovideota pienellä lisämausteella höystettynä. Arvostan suuresti bändin luottamusta omaan tekemiseeni! Olen aina saanut taiteelliset vapaudet ideoida videot, ja tällainen mahdollisuus saa ohjaajan suupielet kohoamaan.”

Kommentoi julkaisua