The War On Drugs käynnistää Euroopan kiertueensa Helsingistä maaliskuussa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 4.2.2022

Yhdysvaltalaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimi The War On Drugs avaa Eurooppaa halkovan kiertueensa Helsingistä maaliskuussa. Suomeen seitsemän vuoden odotuksen jälkeen palaava yhtye nähdään Helsingin Jäähallissa tiistaina 22. maaliskuuta. Grammy-palkittu yhtye tarjoilee ”An Evening of LIVE DRUGS” -keikallaan vaihtoehtorockin ajattomiksi klassikoiksi nousseita kappaleita sekä täysin uutta, lokakuussa julkaistun ”I Don’t Live Here Anymore” -albumin tuotantoa.  The War On Drugsin ensimmäinen oma Suomen-keikka on myös Jäähallin ensimmäinen kansainvälinen artistivieras koronapandemian jälkeen. Konsertin lipunmyynti on käynnissä Lippupisteessä.

Vokalisti-kitaristi-biisintekijä Adam Granducielin vuonna 2005 Philadelphiassa perustaman yhtyeen musiikissa kuuluu suuri rakkaus ja kunnioitus sellaisia ikonisia amerikkalaisen rockin tekijöitä kohtaan kuin Bruce Springsteen, Tom Petty ja Bob Dylan, mutta The War on Drugsin käsissä klassinen jenkkirock saa seurakseen niin elektronisempaa ilmaisua kuin indierockin seikkailullisuuttakin. Yhtye on reilun viisitoistavuotisen uransa aikana näyttänyt olevansa modernin jenkkirockin tärkeimpiä tekijöitä ja on nykyisin vakionimiä maailman suurimpien festivaalien kuten Coachella, Primavera ja Lollapalooza päälavoilla.

Keikalle alun perin suunniteltu lämppäri Lo Moon jää pois kiertueelta. 

THE WAR ON DRUGS (US)
An Evening of LIVE DRUGS
Ti 22.3.2022 Helsinki, Jäähalli

LIPUT
– ennakkoon alk. 50,50 EUR Lippupisteestä
Konserttilipun hinnasta ohjataan PLUS1-järjestön kautta 1 EUR/lippu Partners In Health -organisaatiolle (www.pih.org) kehittyvien maiden terveydenhoito- ja yhteisöpalvelujen kehittämiseksi tehtävään työhön. 

www.thewarondrugs.net
www.facebook.com/thewarondrugs
www.instagram.com/thewarondrugs
www.helsinginjaahalli.fi
www.fullsteam.fi