The Waymaker julkaisi tänään debyyttialbuminsa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 25.9.2020

Melodisen metallin uusi tulokas The Waymaker julkaisi tänään yhtyeen nimeä kantavan debyyttialbuminsa Melodic Passion Recordsin kautta. Levynjulkaisun yhteydessä julkaistiin myös levyn neljännen singlen ”Marching On” musiikkivideo.

Yhtyeen perustaja-trio Christian Liljegren (Narnia, Audiovision, ex-Divinefire), Jani Stefanovic (Solution .45, Zhakiah, Miseration, ex-Divinefire) sekä Katja Stefanovic (ex-Random Eyes), ovat jo pitkän linjan konkareita metallimusiikin saralla, joka sekä näkyy että kuuluu kautta linjan myös The Waymakerin vahvassa debyyttijulkaisussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Olen tehnyt Janin kanssa töitä musiikin parissa jo monta vuotta ja entisen yhtyeemme Divinefiren kanssa ehdimme julkaista viisi albumia, jotka menestyivät hienosti maailmanlaajuisesti. The Waymaker on uusi projektimme, jonka eteen olemme nähneet paljon aikaa ja vaivaa. Katjan mukaansaaminen kokoonpanoon oli meille erittäin tärkeää, ja olemme yhdessä löytäneet avaimet juuri sellaisen metallimusiikin tekemiseen, jota haluamme yleisölle vuonna 2020 sekä tulevaisuudessa tarjota,” Christian Liljegren kommentoi.

”The Waymaker” albumin on tuottanut ja miksannut Jani Stefanovic ja masteroinut Thomas Plec Johansson (Panic Room Studios, SWE – Soilwork, Nocturnal Rites, Gathering Of Kings, Divinefire, Narnia, Solution .45).

The Waymaker solmi hiljattain myös keikkamyyntisopimuksen Heavy Metal Heart Agencyn kanssa, ja yhtye tullaan näkemään keikoilla myös Suomessa viimeistään ensi vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat