The Wombatsin keikka siirtyy syyskuulle

Indierock-yhtye The Wombatsin ensi maanantaille suunniteltu konsertti Helsingin Nosturissa siirtyy bändin tärkeän Isossa-Britanniassa tapahtuvan promootiositoumuksen vuoksi. Uudeksi konserttipäiväksi on saatu vahvistettua torstai 15. syyskuuta. Jo ostetut liput kelpaavat sellaisenaan syksyn keikalle ja keikkaliput ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä. Mikäli uusi keikkapäivä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa lipunostopaikkaan 30. huhtikuuta mennessä.

”Olemme hyvin pahoillamme, ettemme pääse Helsinkiin ensi maanantaina. Nähdään kuitenkin syksyllä, emme malta odottaa”, viestittää The Wombats suomalaisfaneilleen.

Brittiläinen The Wombats julkaisee kakkosalbuminsa ”This Modern Glitch” Suomessa 27. huhtikuuta. Tuleva levy pitää sisällään hyväntuulista punk-koukkuja omaavaa Wombats-rockia, mutta mukaan on tullut tummempia sävyjä. Yhtyeen debyyttialbumi ”The Wombats Proudly Present…A Guide To Love, Loss And Desperation” julkaistiin marraskuussa 2007. Albumi sisälsi muiden muassa tanssilattiahitit ”Kill The Director” ja “Let’s Dance To Joy Division”, ja se on myynyt platinaa.

UUSI KEIKKAPÄIVÄMÄÄRÄ:
To 15.9.2011 Helsinki, Nosturi
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18.

LIPUT:
27 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua