The Word Alive

The Word Alive joutui ryöstön kohteeksi vain kaksi päivään ennen kiertueen loppumista: varkaiden mukaan lähti 10 000 dollarin edestä tavaraa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 5.3.2020
The Word Alive

Keikkailevalle bändille on aina valtava takaisku, jos se joutuu ryöstön kohteeksi. Mikään ei ole kamalampaa kuin huomata, että vaivalla hankittuja soittimia ja tarvikkeita on viety, yksityisyys murrettu ja tunnearvoakin sisältävät tavarat kadonneet.

Yhdysvaltalainen metalcore-yhtye The Word Alive on ilmoittanut joutuneensa ryöstön uhriksi vain kaksi päivää ennen kiertueensa päättymistä. Tavaraa kerrotaan lähteneen 10 000 dollarin arvon edestä. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että yhtyeen keulakuva Telle Smithin mukaan kyse ei ollut soittimista, vaan jostain muusta.

”Jouduimme viime yönä ryöstön uhreiksi. Tuntuu todella paskalta, että olimme jo melkein kotona mahtavalta kiertueelta, ja sitten se loppuu näin kamalasti. Menetimme noin 10 tuhatta dollaria. Se, että tätä tapahtuu jatkuvasti bändeille, jotka yrittävät tuoda positiivisuutta kaupungista toiseen, on ihan perseestä.”

Smith kertoo bändin kääsitelleen asiaa viranomaisten kanssa.

Luetuimmat

Uusimmat