Theocracy esiintyy Maata näkyvissä festareilla

theocracy.jpg -festareiden ohjelma on julkaistu. Marraskuussa Turussa lavalle nousee liuta kristillisen musiikin huippuja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Pääesiintyjänä on kanadalainen pop rock -bändi Hawk Nelson. Ulkomaalaisia tähtiartisteja edustavat myös festareille palaava hiphop-ryhmä LZ7 (UK) ja kovasti toivottu ja odotettu power metal -bändi (USA).

Kotimaisen kristillisen musiikin ystäville tarjolla on monipuolinen kattaus tyylilajeja. Mukana on mm. Ylen Uuden Musiikin Kilpailussa ihastuttanut folkrockbändi Great Wide North ja suomigospelin kestosuosikki The Rain.

Hiphop- ja rap-musiikista vastaavat kovassa nosteessa olevat Pastorit sekä Immanuel. House/trance-musiikin ystäviä hemmottelee Audile, joka on tullut tutuksi muun muassa Dancemessuista. Suomimetallia edustavat festareilla esimerkiksi HB ja Deuteronomium. Muita kotimaisia huippuja ovat kls., Tera sekä Idän Ihmeet.

Maata Näkyvissä -festareita vietetään 15.–17.11.2013 Turun HK Areenalla ja Messukeskuksessa. Festareiden teemana on tänä vuonna Vapaana valokeilassa.

– Jumala näkee meidät joka tilanteessa ja on armollaan vapauttanut meidät pimeyden vallasta valoon. Toivon että tämä toivo, ilo ja rakkaus näkyisi ja kuuluisi opetuksissa ja kaikessa ohjelmassa, teeman taustoja raottaa Sleyn nuorisotyönjohtaja Juha Heinonen.

Festareiden ohjelmassa on musiikin lisäksi raamattuopetuksia sekä monenlaista esittävää taidetta. Lavalla nähdään mm. akrobatiaa, parkouria, teatteria, lyhytelokuvia ja stand up -komiikkaa.

Maata Näkyvissä -festarit on yksi Euroopan suurimmista kristillisistä nuorten festareista. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 29. kerran. Festareille odotetaan jopa 25 000:ta kävijää. Tapahtuman järjestävät Sleyn nuorisotyö ja Turun evankelis-luterilaiset seurakunnat.

Kommentoi julkaisua