Therapy? klubikeikoille Suomeen lokakuussa

Pohjois-Irlannin ylpeys, vaihtoehtorockia, punkia ja metallivaikutteita yhdistelevä Therapy? julkaisi alkukeväästä suurella intohimolla vastaanotetun albuminsa ”A Brief Crack of Light”. Hienot arviot keränneen albumin saattelemana Therapy? nähdään myös Suomessa kahdella kauan odotetulla klubikeikalla. Bändi esiintyy Helsingin Tavastialla perjantaina 26. lokakuuta ja Tampereen Pakkahuoneella lauantaina 27. lokakuuta. Keikkojen liput tulevat myyntiin maanantaina 4. kesäkuuta Tiketissä.

Laulaja-kitaristi Andy Cairnsin, basisti Michael McKeeganin ja rumpali Neil Cooperin muodostama Therapy? nousi  kansainväliseen suosioon viimeistään vuoden 1994 ”Troublegum”-albumilla, jonka ”Nowhere”-singlestä tuli yksi 1990-luvun tunnetuimmista punkbiiseistä. Sittemmin kehuttuja levyjä on tullut vain lisää ja bändin keikkailutahti on pysynyt tiiviinä eikä ole hidastunut vuosien varrella lainkaan. Pari vuotta sitten yhtye pääsi juhlistamaan huikeaa 20-vuotista uraansa. Juhlavuoden kunniaksi julkaistu livelevy ”We’re Here To The End” on tästä vankka todiste – Therapy? on äärimmäisen tiukka livebändi ja sillä on laaja ja uskollinen fanikunta.

Therapy?n uusi albumi ”A Brief Crack of Light” julkaistiin helmikuussa. Kyseessä on järjestyksessään bändin 13. studiolevy ja sitä oli tuottamassa Adam Sinclair, joka on aikaisemmin työstänyt materiaalia mm. New York Dollsien kanssa. Bändi itse kuvailee albumia runollisesti näin: “It’s a pitch-black survivor’s manual for lost souls cast adrift in an uncomprehending, incomprehensible world, a beautifully delineated road map of man’s ugliest impulses and starkest dreads.”

KEIKAT:
Pe 26.10.2012 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 19, ikäraja K-18

La 27.10.2012 Tampere, Pakkahuone
Ovet klo 19, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin ma 4.6.2012 klo 9
Helsinki: 30 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja www.tiketti.fi
Ovelta 32 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.
Tampere: 27 euroa + mahd. toimituskulut Tiketistä. Ovelta 30 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.

Kommentoi julkaisua