Thomas Such seuraavasta Sodom-albumista: ”Se tulee olemaan raskain albumimme koskaan”

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 9.11.2022

Pitkän linjan saksalainen thrash metal -yhtye Sodom ilmoitti kesällä julkaisevansa seuraavan albuminsa vuoden 2023 aikana. Yhtyeen laulaja-basisti Thomas ”Tom Angelripper” Such on kuvaillut Agoraphobic Newsin haastattelussa tulevaa julkaisua yhtyeen raskaimmaksi albumiksi:

”Työstämme yhä uutta materiaalia uudelle albumille. Meillä on nyt kolme kappaletta. Voin kertoa, että se tulee olemaan raskain Sodom-albumi.”

Tulevan albumin kesällä ilmoitettu julkaisuaikataulu on hieman muuttunut, eikä Angelripper osaa vielä sanoa, milloin albumi tarkalleen ottaen julkaistaan. Hän kertoo haluavansa työstää musiikkia ilman paineita:

”En tiedä, milloin albumi julkaistaan, ehkä ensi vuonna tai 2024… Haluan työstää sitä ilman paineita. Se on hyvin tärkeää. Kun kappaleet ovat valmiina, kaikki on viimeistelty, voimme puhua levy-yhtiön kanssa julkaisuvaihtoehdoista. Se on bisnestä. Mutta, kyllä, olemme aktiivisia. Korona-aikana meillä oli enemmän aikaa kirjoittaa kappaleita ja nauhoittaa albumia. Se oli ainoa positiivinen asia näinä aikoina.”

Sodom julkaisi edellisen, kiitellyn albuminsa ”Genesis XIX” vuonna 2020.