Thrash metal -legenda Slayer jäähyväiskiertueellaan Helsingin jäähalliin joulukuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.5.2018

Thrash metallin legenda Slayer tiedotti alkuvuodesta suuntaavansa viimeiselle maailmankiertueelleen, ja pistävänsä sen jälkeen pillit pussiin. Nyt on varmistunut, että Slayer saapuu viimeisellä kiertueellaan myös Suomeen, ja esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 8. joulukuuta. Luvassa on komea kattaus metallin isoimpia nimiä, sillä illan aikana lavalle astelevat myös yhdysvaltalaisbändit Lamb Of God, Anthrax ja Obituary. Keikan lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 16. toukokuuta Ticketmasterissa.

Raskaan metallin arvostettuna uranuurtajana tunnettu, lähes 37 vuoden ikäiseksi ehtinyt Slayer on julkaissut 12 studioalbumia, lukuisia livelevyjä, kokoelmia ja livevideoita, soittanut lähes 3000 keikkaa ympäri maailmaa, saanut lukemattomia palkintoja, mukaanlukien viisi Grammy-ehdokkuutta ja kaksi Grammy-pystiä, kultalevyjä ja muita tunnustuksia. Pitkään uraan mahtuu myös satoja lehdenkansia, järkyttävä perustajajäsenen menehtyminen ja metallibändille harvinainen esiintyminen The Tonight Show’ssa. Tammikuussa Slayer tiedotti tekevänsä viimeisen kiertueen kiittääkseen uskollisia fanejaan ja lopettavansa sen jälkeen. Loppuvuodesta myös suomalaisfaneille tarjoutuu mahdollisuus jättää jäähyväiset Slayerin musiikille livenä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Lamb Of God julkaisee tässä kuussa cover-levyn ”Legion: XX” alkuperäisnimellään Burn the Priest. Lamb Of God -nimellä bändi on levyttänyt viimeksi vuonna 2015 kun kehuttu ”VII: Sturm Und Drang” julkaistiin. Tuolloin bändi kävi viimeksi myös Suomessa esiintyen Tuska Festivalilla.

Anthrax vuorostaan julkaisi live-DVD:nsä ”Kings Among Scotland” viime kuussa. Se on nauhoitettu reilu vuosi sitten bändin ”Among The Kings” -kiertueella loppuunmyydyssä Barrowland Ballroomissa, Glasgow’ssa. Anthrax kävi samaisella kiertueella viime keväänä myös Helsingissä ja Seinäjoella.

Floridalainen death metal -bändi Obituary julkaisi uuden albuminsa maaliskuussa. Kyseessä on Obituaryn kymmenes studiolevy, ja se on kerännyt hyvät arviot musiikkilehdistössä ja -sivustoilla ympäri maailman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

KEIKKA:
Slayer (USA) – Final World Tour
+ Special Guests: Lamb Of God (USA), Anthrax (USA), Obituary (USA)
Pe 8.12.2018 Helsingin Jäähalli
Ovet klo 17.30

LIPUT:
Myyntiin ke 16.5.2018 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 54 / 59 / 65 euroa Ticketmasterista

Virallinen Facebook-tapahtuma:
https://facebook.com/events/166961813970113

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy