Thrash metal -yhtye Nervebreak julkaisi debyytti-lyhytsoittonsa ”Desperate Measures”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 30.10.2022

Groovaava thrash metal -yhtye Nervebreak julkaisi 21. lokakuuta 2022 debyyttilyhytsoittonsa ”Desperate Measures”. Julkaisu sisältää kuusi kappaletta.

Lyhytsoiton kappaleet ovat sävelletty korona-ajan kurimuksen keskellä. Turhautuminen seisovaan tilanteeseen ja nälkä musiikkiin kantoivat luomisprosessia ja tuottivat aggressiivisen kokonaisuuden.

”Desperate Measures” -julkaisun kantavana teemana on turhautumisen uhmakas purkautuminen. Yhtye pureutuu lyriikoissa poliittisiin epäkohtiin, yksilön ahdinkoon ja melankoliaan sekä sosiaalisen median negatiivisiin vaikutuksiin yhdistäen teemat groovaaviin riffeihin sekä nopeisiin rumpukuvioihin.

”Levyn kappaleet ovat syntyneet melko pitkällä aikavälillä. On mahtavaa päästä vihdoin julkaisemaan biisit, joita on demoteltu ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten”, kertoo yhtyeen kitaristi ja pääasiallinen säveltäjä Lassi Kuusela.

”Julkaisuun on todella annettu verta, hikeä ja kyyneleitä. Voimme seisoa ylpeänä luomuksemme takana”, kertoo vokalisti ja sanoittaja Santeri Salmela.

”Desperate Measures” on kuunneltavissa kaikissa suoratoistopalveluissa.

Tracklist:

  1. Evolve
  2. Desperate Measures
  3. Paralyzed
  4. Social Pressure
  5. Last Drop
  6. Jimmy

Vuonna 2020 perustettu Nervebreak on julkaissut singlet ”Last Drop” ja ”Paralyzed”. Nyt julkaistu EP sisältää singlejulkaisut sekä neljä uutta kappaletta.

Luetuimmat

Uusimmat