Thrash metalia perjantaille: Destruction julkaisi ensimmäisen kappaleen tulevalta albumiltaan

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 31.5.2019

Saksalainen thrash metal -rykmentti Destruction on julkaisemassa uransa 17:ttä albumia nimeltä ”Born To Perish” elokuun 9. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Bändin tulevan albumin nimikkokappale on nyt julkaistu YouTubessa videon muodossa, ja voit kuunnella biisin tästä:

Yhtyeen basisti-laulaja Schmier on kertonut tulevan albumin nimikkokappaleesta seuraavaa:

”The title track was the first song we wrote for the new record and it definitely shows the strength that DESTRUCTION has in 2019. It immediately set the bar high for the rest of the album. It features everything that we stand for: speed, picking, variety and punch. Randy came up with some very cool drum patterns and Damir offered up a really crunchy solo part, so both new members are heavily involved here!”

01. Born To Perish
02. Inspired By Death
03. Betrayal
04. Rotten
05. Filthy Wealth
06. Butchered For Life
07. Tyrants Of The Netherworld
08. We Breed Evil
09. Fatal Flight 17
10. Ratcatcher
11. Hellbound