Thrash metalia Sepulturan, Slayerin ja Testamentin hengessä: Mikko Herrasen luotsaaman Mistererin uusi kappale Kaaoszinen ensisoitossa

Musiikin moniottelija Mikko Herranen on perustanut uuden Misterer -nimisen thrash metal -yhtyeen. Yhtyeen maaliskuussa julkaistu debyyttisingle ”Backrage” sai hurmaavan vastaanoton aggressiivisella soundillaan ja nyt toukokuun 18. päivä ilmestyvä ”Disconnected” on kahden ja puolen minuutin pikainen turpasauna maailmanlopusta, jonka rakentamisessa me kaikki olemme osallisena. Musiikillisesti Misterer nojaa tukevasti vanhan liiton esikuviinsa kuten esimerkiksi Slayer, Sepultura ja Testament, mutta soundaa tältä päivältä. Tuoreella singlellä Herranen haluaakin kysyä minkälaisen jäljen jätämme kotiplaneettaamme:

”Disconnected” luotaa ihmiskunnan suhdetta maapalloomme. Ihminenhän on eniten tuhoa ja haittaa aiheuttanut loisrotu maailmassa. Olemmeko tosiaan niitä kuvittelemiamme jumalolentoja, jotka kykenevät pitämään huolta tästä paikasta? Mother nature will remember, Herranen kiteyttää.

Voit kuunnella yhtyeen tuoreen kappaleen Kaaoszinen ensisoiton kautta tästä:

Voit kuunnella aiemmin julkaistun ”Backrage” -kappaleen tästä:

Kommentit