Thrashgrinder – Seeds Of Revolution

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.10.2010

Tällä kertaa tarjolla crossover-thrash metallia maustettuna grindcorella, tätä soppaa tarjoilee Helsinkiläinen Thrashgrinder. Bändi on vasta reilun kahden vuoden ikäinen ja on ehtinyt julkaista ensimmäisen täyspitkänsä ”Seeds of Revolution” lisäksi myös omakustanne MCD:n vuonna 2009.

Törmäsin Thrashgrinderiin (kaljan huuruisissa tunnelmissa) bändin keikalla vain muutama päivä sitten ja voi elämä sitä live esiintymisen intesiteettiä! Bändi vetää täysin yhteen hiileen ja onnistuu samalla pitämään yleisön 100% mukana alusta loppuun asti. Muun bändin ohessa vokalisti Rodrigon tyyli on elävintä ja aidointa mitä olen tässä genressä kuullut aikoihin.

Lähtökohtaisesti ”Seeds Of Revolutionilta” löytyy paljon yhteneväisyyksiä mm. Municipal Wasten kanssa, tässä genressä se on kuitenkin väistämätöntä eikä mikään huono asia. Levy on kaikin puolin loistava eikä käy tylsäksi missään vaiheessa, siitä pitävät huolen mm. taidokkaat ja groovit thrash riffit. El Salvadorilaistaustaisen vokalistin omaleimainen ja hyvällä fiiliksellä ladattu tyyli josta kuullaan monia eri variaatioita. Sekä tietysti myös väliin isketyt grindailut joissa pääsevät voimiinsa myös agressiivisemmat taustavokalit. Jos tästä timantista lähdetään purkamaan erillisiä huippuhetkiä niin tässä on niistä muutama: ”N.O.I.S.E.”, ”Invisible War”, ”Disorder In The Court” ja ”System”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Tällaista genrejen yhdistelmää ei voi kun rakastaa jo heti ensi kuulemalla, täyttä kymppiä ei kuitenkaan tule koska jotain sanoin kuvailematonta jäi vielä puuttumaan. Tätä lättyä ei missään tapauksessa kannata missata mikäli joku näistä osuu kohdallesi: D.R.I., Municipal Waste, S.O.D., Suicidal Tendencies tai Napalm Death. Kehotan myös muitakin rässipäitä ottamaan tämän haltuun.

”Seeds Of Revolutionin” on julkaissut Mexicolainen American Line Productions, Euroopan julkaisusta ei vielä ole tietoa joten omasi voit hankkia suoraan bändiltä tai Levykauppa X:stä.

”Let’s fuck the system, before the system fucks you.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

9/10

Kappalelista:

01.  Traffic in Town
02.  N.O.I.S.E.
03.  What Are You Afraid of?
04.  Invisible War
05. Self Respected
06.  Seeds of Revolution
07.  No Surrender
08.  Lies
09.  Disorder in the Court
10.  Failed Future
11.  System
12.  We Don’t Get It (bonus)
13.  Riot Brigade (bonus)

http://www.myspace.com/thrashgrinderband

Kirjoittanut: Tommi Hämäläinen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat