Thrashrockin hyökyaalto tulee – Wake Up Frankien ”Ignite”-sinkku ravistelee viikonlopun käyntiin

Eilen Radio SuomiRockilla ensisoittonsa saanut ja tänään Spotifyssä hienosti listautunut Wake Up FrankienIgnite”-single on tänään virallisesti kaiken kansan kuultavissa kaikissa suoratoistopalveluissa. Viime vuonna Tuskan oman bändiskaban Tuska-Torstain voittajaksi kirinyt bändi on harjoittanut päämäärätietoista myyräntyötään ympäri varsinkin pääkaupunkiseudun klubeja, ja tänä vuonna luvassa on myös debyytti-EP, jonka ensimmäinen maistiainen ”Ignite” on. Voit kuunnella biisin tästä:

Bändi kertoo kappaleesta seuraavaa:

”’Ignite’ on WuFin omaa käsialaa ja alusta loppuun myös äänitetty, miksattu ja masteroitu itse – äänitystehtävistä vastasi basisti Dimi.”

Suomen Slipknotiksikin kutsuttu kutsuu musiikkiaan thrashrockiksi, ja myös tulevalla EP-kokonaisuudella yhdistyvät niin 2020-luvun metalli, vanhan liiton poljenta kuin koukkukertsitkin. Häpeilemätön suuren maailman kuvioiden kosiskelu on selkeä päämäärä, ja ensiaskelet tästä saatiin aiemmin tänä keväänä bändin siirtyessä muun muassa Block Busteria manageroivan Arc Flame Entertainmentin talliin.

Viimeksi Helsingissä Hoarsefestissä mestat räjäyttäneen Wake Up Frankien keikat siirtyvät myöhemmäksi tänä vuonna, ja ensimmäinen päivä kalenterissa koittaa 23. heinäkuuta. Mukana Helsingin On The Rocksissa ovat myös Awake Again, Dead End Scene sekä Everwave.

Wake Up Frankie on:
Kasperi Meriläinen – laulu
RisOtto – kitara
Vesa-Matti Pääkkönen – kitara
Dimi Kavvadas – basso
Jari ”Jykä” Rantanen – rummut

www.facebook.com/wakeupfrankieband
www.instagram.com/wakeupfrankieband

Kommentoi julkaisua