Three Days Grace julkaisi ”Right Left Wrong”-kappaleen lyriikkavideon

Kanadalais-yhtye on julkaissut lyriikkavideon tulevan albumin kappaleesta ”Right Left Wrong”. Tuleva 9. maaliskuuta ilmestyvä ”Outsider”-albumi on vuorossaan bändin kuudes täyspitkä studioalbumi, sisältäen seuraavat kappaleet:

01. Right Left Wrong
02. The Mountain
03. I Am An Outsider
04. Infra-Red
05. Nothing To Lose But You
06. Me Against You
07. Love Me Or Leave Me
08. Strange Days
09. Villain I’m Not
10. Chasing The First Time
11. The New Real
12. The Abyss

Bändin basisti Brad Walst kertoo Blabbermouth-sivustolla seuraavaa tulevasta albumista:

”To me, ’Outsider’ represents the journey to find your place. The world feels crazy at times. We try to get away from that every once in a while. We do our own thing, and we’re comfortable doing it. We have always looked forward — and not backwards. That’s an ongoing theme.”

Kuuntele ”Right Left Wrong”:

Katso myös ”The Mountain”-kappaleen video:

Myös ”I Am An Outsider” tästä:

Kommentoi julkaisua