Thunderstone julkaisee uuden albuminsa huhtikuussa

Thunderstone 2016Kitaristi ja tuottaja Nino Laurenteen vuonna 2000 perustama Thunderstone julkaisee 1. huhtikuuta lähes viiden vuoden hiljaiselon jälkeen uuden albumin ”Apocalypse Again” maailmanlaajuisesti. Suomessa julkaisusta vastaa Sakara Records, Marquee/Avalon kattaa Japanin, Etelä-Korean sekä Taiwanin, ja AFM Records muut maat.

Thunderstone on julkaissut viisi albumia (Thunderstone -02, The Burning -04, Tools of Destruction -05, Evolution 4.0 -07, Dirt Metal -09), joista neljä ensimmäistä julkaisi metallijätti Nuclear Blast. Edellisen levyn yhtye julkaisi Sony Musicin kautta, ja nyt yhtye on kiinnitetty kotimaisen Sakara Recordsin talliin.

Tulevalla albumilla mikin varteen palaa Thunderstonen alkuperäinen laulaja Pasi Rantanen. ”Siitä asti, kun Pasi tuli takaisin, tuntui täysin luonnolliselta lähteä tekemään sitä, mistä bändi oli tullut tutuksi ja missä se oli aina parhaimmillaan. Tiedossa on siis tuplabasaria, tilulilua ja armotonta sing-alongia loputonta kliseiden määrää unohtamatta! Väitän myös, että tämä on tuotannoltaan ja soundeiltaan tiukin TS-levy tähän mennessä. Olen satsannut joka vaiheeseen enemmän kuin koskaan aiemmin. On rehellisesti ekan kerran sellainen tunne, että tehdään jotain oikeasti kimpassa levy-yhtiön kanssa ja kundit on itsekin innoissaan levystä. Näissä hommissa kaikkein tärkein asia on olla helvetin innoissaan. Ilman sitä ei ole mitään”, toteaa yhtyeen kitaristi ja perustaja Nino Laurenne tyytyväisenä.

Sakara Recordsin toimitusjohtaja Tuomo Saikkonen puhkuu myöskin intoa: “Sydämessäni oli tilaus Thunderstonen konstailemattomalle ilmaisulle, jossa rivien välistä ei viestin viestiä. Laulajavirtuoosi Pasi Rantasen karismaa pursuileva ääni ja bändin häpeilemättömän tarttuvat sävellykset olivat vastustamaton yhdistelmä tässä hämmentävän hälyn täyttämässä postmodernissa ajassa”.

Esimakua tulevalta levyltä saadaan 10. helmikuuta julkaistavan singlen ”The Path” muodossa. Kappaleesta julkaistaan myös Owe Lingwallin ohjaama musiikkivideo.

Kokoonpano:
Pasi Rantanen, laulu
Nino Laurenne, kitara
Titus Hjelm, basso
Jukka Karinen, koskettimet
Atte Palokangas, rummut

Kotisivut: www.thunderstone.org

Facebook: www.facebook.com/ThunderstoneOfficial

Spotify: open.spotify.com/artist/Thunderstone

YouTube: www.youtube.com/channel/Thunderstone

Kommentoi julkaisua