Thy Art Is Murderista väitetyn transfobian takia erotettu CJ McMahon julkaisi uuden lausunnon sosiaalisessa mediassa: ”Halusin vain suojella lapsia hinnalla millä hyvänsä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 25.9.2023

Uutisoimme hetki sitten death metallia ja deathcorea soittavan Thy Art Is Murderin erottaneen pitkäaikaisen laulajansa CJ McMahonin yhtyeestä. Taustalla on laulajan väitetty transfobinen toiminta, johon kuului oikeistokommentaattori Matt Walshin julkaiseman videon jakaminen.

McMahon kertoi saaneensa tietää potkuista sosiaalisen median kautta. Hänen lauluraitansa myös korvattiin bändin uuden albumin digiversiolla.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Nyt laulaja on julkaissut muutaman uuden videon sosiaalisessa mediassa. Videoilla hän kertoo tapahtuneesta.

”Tämä on toinen video, jonka tein viikkoja sitten ja jota bändi ei koskaan julkaissut. Minut pakotettiin tekemään anteeksipyyntövideo, jonka te kaikki näitte. Itse asiassa käskin bändiä erottamaan minut, koska en halunnut pyytää anteeksi, koska minulla ei ollut mitään anteeksipyydettävää. Bändi sanoi, että jos lähtisin, bändi olisi loppu, joten bändin vuoksi tein anteeksipyyntövideon, jonka näitte, mutta tämä on video, jonka halusin tehdä. Minua estettiin julkaisemasta tätä”, McMahon kertoo videon saatetekstinä.

Alkuperäisellä ja vihdoin julkaistulla lausunnollaan McMahon kertoo seuraavaa:

”Halusin puhua siitä, mitä on meneillään, ja siitä, mitä kirjoitin, mutta myös pyytää anteeksi kaikilta, jotka ovat järkyttyneet ja loukkaantuneet tästä, koska ymmärrän nyt, että olen loukannut trans-yhteisöä. Halusin kuitenkin kertoa teille, että pyydän anteeksi tätä. En ollut halunnut että mitään tällaista tapahtuu. En yrittänyt kohdistaa sitä trans-yhteisöön. Minun ongelmani alkuperäisen videon kanssa on se, että kyseessä on pieni lapsi, joka on korkeintaan vuoden ikäinen ja joka osaa sanoa vain sanan ’Joo’. Ja siinä kaikki.”

Tämä nainen olisi voinut sanoa lapselle mitä tahansa- Hän olisi voinut sanoa: ’Haluatko ryhtyä islamilaiseksi terroristiksi ja räjäyttää kaupunkeja ympäri maailmaa?’. Lapsi olisi vastannut ’Kyllä.’ Hän olisi voinut sanoa, että ’Haluatko identifioitua dinosaurukseksi ja elää dinosauruksena loppuelämäsi?’. Vauva olisi sanonut: ’Kyllä’.”

”Minusta maailma on jo tarpeeksi sekaisin kaiken sen jälkeen, mitä on meneillään. Sillä ei ole mitään tekemistä LGBTQ-perheen kanssa, ei mitään tällaista. missään nimessä. Seison aina kaikkien rinnalla riippumatta siitä, mihin he uskovat tai miksi he haluavat tulla kutsutuiksi tai miksi he haluavat identifioitua. Mutta ne ihmiset, joiden puolta pidän aina ennen kaikkia muita, ovat ne, jotka eivät pysty puolustamaan itseään, ja ne ovat lapsia. Minusta tuntuu, että monet muutkin elämänalueet kuin LGBTQ+-perheet indoktrinoivat lapsia ja syöttävät lapsille väkisin tietoa ja ihanteita monta vuotta ennen kuin näille lapsille pitäisi puhua näistä asioista.”

”Luulen, että eri puolilla maailmaa koulun ja lasten sekä vanhempien ja lasten välinen seksuaalikasvatuskeskustelu käydään noin 10, 11 tai 12-vuotiaana. Mielestäni se on sopiva ikä käydä keskusteluja sukupuolesta ja seksistä ja kukista ja mehiläisistä. Ja minun mielipiteeni on, että lapsia pitäisi suojella kaikelta näiltä asioilta siihen ikään asti.”

”Ja olen varma, että hyvin, hyvin pieni osa lapsista tuntee olevansa homoja tai transsukupuolisia ennen kuin he ovat 10, 11 tai 12-vuotiaita. Mielestäni näitä lapsia pitäisi suojella, hoitaa, rakastaa, kunnioittaa ja heistä pitäisi huolehtia, jos heillä on tällaisia näkemyksiä. Olen täysin tämän takana 100-prosenttisesti.”

”Se, mitä en tue, on se, että nämä lapset pitävät ainoana tietona lähimpiä ihmisiä ympärillään. Ja sitten ihmiset syöttävät väkisin näitä asioita, jotka ovat mielestäni erittäin sopimattomia lapsille näin nuorena. Minusta se on sopimatonta. Ja pysyn mielipiteessäni. Olen varma, että jotkut teistä, elleivät jopa kaikki, ovat nähneet videoita, joissa LGBTQ+ -yhteisö tekee burleski- ja strippausesityksiä lasten edessä.”

”Olipa kyseessä sitten päiväkoti tai keskus, joka on vuokrattu äideille, jotta he voivat tuoda erittäin pienet lapsensa näihin tapahtumiin. Minusta tämä on myös erittäin sopimatonta. Riippumatta siitä, identifioituuko nainen naiseksi ja mikä hänen sukupuolensa on.”

McMahon kertoo tarkoituksenaan olevan vain lasten suojelu:

”En tiedä, miten minua on voitu kutsua raiskaajaksi. En tiedä, miten minua on kutsuttu ihmiseksi, joka haluaa tappaa lapsia. En tiedä, miten vitussa olemme päässeet tähän pisteeseen. Mutta halusin vain suojella lapsia hinnalla millä hyvänsä kaikelta, myös translapsia. Suojelisin jokaista lasta, mustaa, valkoista, trans-sukupuolista, heteroa, homoa, köyhää, rikasta, kouluttamatonta, koulutettua, mitä tahansa. En välitä. Minä vittu seison lasten puolella. Ja seison suojelemassa heitä hinnalla millä hyvänsä. Riippumatta siitä, onko heillä mitään tekemistä elämäni kanssa ja ovatko he toisella puolella planeettaa, jos vain tiedän siitä.”

Voit kuunnella McMahonin lausunnon kokonaisuudessaan videolta alhaalta.

Luetuimmat

Uusimmat