Thyrfing, Milking The Goatmachine sekä Einherjer Metalheim festareille

ThyrfingSyksyllä viisivuotista taivaltaan juhlistava ohjelmatoimisto järjestää neljättä kertaa oman festivaalinsa kotitalossaan Helsingin Nosturissa. Lokakuun 11.-12. päivä jylläävä kaksipäiväinen tapahtuma marssittaa tänä vuonna lavalle enemmän ulkomaista väriä kuin koskaan, kun esiintymässä ovat muun muassa ruotsalainen , norjalainen sekä saksalainen . Lisäksi festivaalilla esiintyvät mm. kotimaiset , , sekä .

Viikinkitunnelmaa ja death metalia yhdistelevä Thyrfing on ollut toistaiseksi harvinaista herkkua Suomessa ja etenkin klubiolosuhteissa. Tänä keväänä uuden De ödelösa -albuminsa julkaissut ruotsalaisviisikko on esiintynyt Itämeren tällä puolen viimeisen kymmenen vuoden aikana ainoastaan kertaalleen, Nummirockissa kesällä 2010.

Norjan viikinkisuuruus Einherjer sen sijaan ei ole Suomessa soittanut vielä kertaakaan, vaikka bändin perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi jo 20 vuotta. Einherjerin viimeisin julkaisu Norrøn ilmestyi vuonna 2011.

Lokakuun keikka on myös saksalaisen Milking The Goatmachinen ensivisiitti pohjolaan. Etenkin sekopäisistä keikoistaan tunnettu MtGm saa vielä kylkeensä liudan kotimaista verta sekä myöhemmin julkaistavia ulkomaisia akteja, mm. festivaalin pääesiintyjän.

Metalheim Festivalin lippujen ennakkomyynti käynnistyy kesäkuun alussa Tiketissä, hinnat ja lisää esiintyjiä ilmoitetaan vielä lähemmin. Tapahtuma on ikärajaton.

 
METALHEIM FESTIVAL IV
11.-12.10.2013, Helsinki, Nosturi
THYRFING (SWE)
EINHERJER (NOR)
MILKING THE GOATMACHINE (GER)
DEATHCHAIN
HOODED MENACE
HATEFORM
RATFACE

+ 5

Kommentoi julkaisua