Tiisu -yhtyeestä tutulta Henrik Illikaiselta sooloalbumi tammikuussa

Kirjoittanut Nelli Kivelä - 8.1.2018

Kaikki käyttävät joululomansa miten ikinä haluavatkin, mutta Tiisun Henrik Illikaisella se kului kätevästi soololevyn valmisteluun. Tulevasta albumista ei kerrota liikoja, mutta se ilmestyy tammikuun 18. päivä ja Henrik aikoo soittaa sen samana iltana Helsingin Tenhossa. Illikainen kertoo levyn julkaisusta tapahtuman facebook-sivulla seuraavasti:

”Nyt kävi niin, että tuli tehtyä Garagebandillä joululomalla soololevy. Se julkaistaan 18.1. ja soitetaan livenä Tenhossa samana iltana. Mukana lavalla levyä kanssani tulkitsemassa on hieno yhtye. ”

Illan aikana lavalle nousee myös Robert Ensio Niemistö, joka on Illikaisen mukaan myös toiminut innoittajana soololevylle. ”Robert meinaa julkasee hienoja levyjä ittekseen melkeinpä kuin liukuhinalta ja itekkin haluais moista tehdä. Tässä nyt oma yritykseni, ja jos se on ihan paska, niin onneks Robert rykäsee hyvän setin.” Illikainen kuvailee Niemistöä.

Kaikki kiinnostuneet siis vaan paikan päälle Helsingin Tenhoon 18.1. Keikka on ilmainen ja Illikaisen mukaan pizzaa ja juomiakin riittää!