Tim ”Ripper” Owens allekirjoittaa K.K. Downingin muistelmissa esitetyn väitteen, että Judas Priestissa oli kireä ilmapiiri 2000-luvun alussa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.1.2022

Judas Priestin entisenä kitaristina tunnettu K.K. Downing on puhunut äänekkäästi entisestä bändistään mediassa aina näihin päiviin saakka. Kitaristi julkaisi myös vuonna 2018 muistelmateoksen, jossa käsitteli bändin sisäisiä ongelmia.

Kirjan mukaan bändissä vallitsi kireä tunnelma, jonka myös yhtyeessä Rob Halfordin poissaolon aikana laulanut Tim ”Ripper” Owens allekirjoittaa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Owens kertoi seuraavaa tuoreessa The Jasta Show’n haastattelussa:

”Hän kirjoitti kirjassa pelkkää totuutta. Hän puhui totta, ja sai siitä paskaa niskaansa”, Owens kertoo ja jatkaa:

”Näin sen Demolitionin [vuoden 2001 albumi] aikana. Emme olleet edes yhdessä juuri silloin, kun teimme ’Demolitionia’; Glenn ja Ken [Kenneth Downing] eivät koskaan olleet samassa tilassa. Menin viikonloppuisin Kenin luokse ja hengailimme yhdessä, otimme tuopit ja pelasimme snookeria. Ja heidän välillään kuohui jo silloin. Mutta raha auttaa, joten he saivat Robin [Halfordin] takaisin ja he pääsivät taas soittamaan isoille areenoille.”

Downing ja Owens soittavat nykyisin yhdessä K.K.’S Priest -yhtyeessä.