Tim ”Ripper” Owens kertoo olevansa harmissaan siitä, että hänen aikaansa Judas Priestin riveissä ei huomioida bändin sisällä mitenkään

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 19.7.2022

Laulaja Tim ”Ripper” Owens toimi heavy metal -legenda Judas Priestin laulajana vuosina 1996-2003. Owens lauloi kahdella albumilla, ”Jugulatorilla” ja ”Demolitionilla”, sekä kiersi bändin kanssa ympäri maailmaa. Lopulta Owensin aika bändissä tuli päätökseensä, kun Rob Halford palasi yhtyeeseen.

Owens on ilmaissut mediassa aikaisemminkin kokevansa surua siitä, että hänen aikakauttaan Priestissa ei oteta juuri huomioon, eikä Judas Priestin päästessä osaksi Rock And Roll Hall Of Famea häneen otettu yhteyttä tai muutenkaan huomioitu.

Nyt Owens purkaa jälleen tuntemuksiaan Rolling Stonen tuoreessa haastattelussa.

”On sääli, että [Hall Of Fame] ei voi ottaa mukaan jäseniä, jotka olivat bändissä lähes 10 vuotta ja joilla oli Grammy-ehdokkuus, kaksi studiolevyä, kaksi live-levyä ja DVD. On sääli, etteivät he voi tehdä sitä. Enemmän kuin mikään muu minua harmittaa se, että Judas Priest ei ole edes soittanut minulle asiasta. Sain kyllä puhelun, että australialainen agentti käytti nimeä ’Metal Gods’ [tulevalle kiertueelleni ex-AC/DC– ja DIO-rumpali Simon Wrightin kanssa]. He sanoivat minulle, että ’annamme asian mennä tällä kertaa, mutta tulevaisuudessa et voi antaa heidän käyttää sitä.’ Tuossako puhelinsoittonne? Miten olisi, että Hall Of Fameen pääsisivät ne, jotka sen ansaitsevat? Minulle ei ole koskaan soitettu ja sanottu: ’Olit iso osa bändiä. Tässä syyt, miksi sinua ei oteta Hall Of Fameen, mutta olit iso osa meitä ja olet iso osa perhettämme.’ Ei tullut edes puhelua. En päässyt sisään, ihan sama”, Owens kertoo ja jatkaa:

”Olisi vain ollut mukavaa saada edes sähköposti tai soitto. Ainoat sähköpostit, joita saan, ovat uhkauksia. Se on sääli, koska olemme ystäviä. On sääli, ettei johto ole huolissaan muusta kuin siitä, sen sijaan että sanoisi: ’Meidän pitäisi varmaan lähettää Timille kirje tai pullo samppanjaa kiittääksemme häntä hänen vuosistaan bändissä’.”