Tim ”Ripper” Owens kiertämisestä Dion hologrammin kanssa: ”Emme tee sitä rahan takia”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.2.2018

Muun muassa Judas Priestissa ja Iced Earthissa laulanut Tim ”Ripper” Owens puolustaa DIO Disciple’s -yhtyeensä paljon keskustelua herättänyttä päätöstä esiintyä Ronnie James Dion hologrammin kanssa. Owens kertoo IndeOnline -sivustolle ”Dio Returns: The World Tour” -kiertueen tarkoituksena olevan ”juhlistaa Dion elämää ja musiikkia”. Haastattelussa Owens kertoo, miten päätyi mukaan projektiin:

”Wendy (Dio, Ronnien vaimo ja manageri) sekä hologrammin luojat kysyivät, olisinko kiinnostunut laulajan pestistä. Rakastan DIO Disciplesin kanssa työskentelemistä, ja tämä juttu on ehdottomasti tehty rakkaudella. Kuulen ihmisten sanovan ’jaaha, joku tekee rahaa’. Ei, joku – Wendy Dio – käyttää rutkasti rahaa yrittäessään tehdä faneja iloiseksi. Emme tee sitä rahan takia. Minulle maksetaan enemmän soolotuotannon tekemisestä, mutta minä rakastan tätä. Rakastan Wendya ja Ronnie oli ystäväni, joten me vain rakastamme tämän tekemistä ja Ronnien elämän ja musiikin juhlistamista.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

 

Kysyttäessä, oliko Owensilla kiertueen suhteen yhtään epäilyjä, tämä vastaa:

”Aluksi en ollut varma siitä hologrammista. Mutta ajattelin, että ’olisi upeaa nähdä David Bowie/Ziggy Stardust -hologrammi tai Bon Scott -hologrammi’. Ehkä en pitäisi siitä, en tiedä. Mutta meidän kohdallamme oikea yhtye soittaa Ronnien lauluosuuksien taustalla. Olisi hienoa nähdä nuo toisetkin artistit samalla tavalla, ja sillä tavalla katsoin asiaa. Ajattelin, että ’yritetään’. Ymmärrän kyllä, että jotkut eivät halua nähdä sitä, mutta omituista on, että moni heistä menisi katsomaan elokuvan digitaalisesti luodusta henkilöstä, joka on jo kuollut ja olisivat ihan okei sen kanssa. Se, että ei pidä jostain on juttu erikseen, mutta se, että hyökätään Wendy Dion kimppuun, joka tekee tämän tehdäkseen fanit iloiseksi, se on ongelma.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy