Timo Rautiainen julkaisee kokoelman huhtikuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.2.2015

Timo Rautiainen 2015Timo Rautiainen & Neljäs Sektori julkaisee keväällä kokoelmalevyn ”Sarvivuorelta Sektoriin: Vuodet 2006-2015”. Huhtikuun 17. päivä julkaistava tuplalevy pitää sisällään niin Timo Rautiaisen soolomateriaalia kuin Neljäs Sektori –orkesterinkin tuotantoa. Kokoelmalle on sävelletty myös kaksi uutta Neljäs Sektori –biisiä, joista toinen, Askelmerkit julkaistaan sinkkuna maaliskuun 6. päivä.

Timo Rautiainen julkaisi ensimmäisen soololevynsä Sarvivuori vuonna 2006. Sitä seurasi kakkoslevy Loppuun ajettu vuonna 2007 ja En oo keittäny enkä myyny vuonna 2010. Vuonna 2012 Timo Rautiainen perusti Neljäs Sektori –yhtyeen, jolta on tähän mennessä ilmestynyt kaksi albumia: Kunnes elämä meidät erottaa ja Toinen varoitus.

”Aina kokoelman ilmestyessä viimeistään huomaa ajan kulun ja sen, millaisen matkan sitä on oikein kulkenut. Kokoelmaan on myös varsin luontevaa sisällyttää kappaleita, joita ei ole aiemmin pitkäsoitoilla julkaistu – ikään kuin sijoitettuna oikeaan asiayhteyteen. Yleisilme tällä koosteella on rokkaava: kaikki akustinen tunnelmointi vuosien varrelta on tarkoituksellisesti jätetty pois ja täten keskitytään bändisoiton kovaan ytimeen,” kertoo Timo Rautiainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Valtteri Tynkkynen kuvailee uusia biisejä näin: ”Sinkkubiisissä Askelmerkit aprikoidaan sitä, mikä mahtaisi olla sopiva annos laumasieluisuutta ja velvollisuutta tehdä muille mieliksi. Musassa mennään tutuilla sektori-elementeillä, mutta hieman uusiakin sävyjä etsien. Toinen uusi biisi Peliliike kertoo tarinan vaihtoehtoisesta tavasta viettää eläkepäiviä musan jyrätessä suoraviivaisesti kohti onnellista loppua….”

Katso bändin kevätkiertueen päivämäärät täältä: http://www.dexviihde.fi/artisti/timo-rautiainen/

www.facebook.com/timorautiainen.neljassektori
www.neljassektori.com

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy