Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus grillaa festarikävijöiden kanssa huomenna Jurassicissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.8.2018

Huomenna Mikkelin Kenkäverossa alkava Jurassic Rock vietetään helteisissä tunnelmissa muun muassa Vince Neilin, Stam1nan, Raised Fistin, Mokoman ja Sonata Arctican tahtiin, joista kaksi viimeksimainittua myös pitävät paikan päällä lauantaina messevät nimmarisessiot tapahtumaloungessa keskellä festivaalialuetta.

Oman lisänsä viikonlopun kattaukseen tuo huomenna perjantaina Jurassicissa esiintyvä Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, joka ei tyydy heittelemään yläfemmoja fanien kanssa vaan roudaa paikalle kokonaisen makkaranpaistopisteen. Kuudelta alkavassa Meet & Grill -häppeningissä festivaaliasiakkailla on mahdollisuus siis matustaa jutustelun ohessa myös yhtyeen omia lihatuotteita. Mitäs tämä hassuttelu oikein on, Timo Rautiainen?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Silloinen levy-yhtiöpomomme heitti ’niskalenkkiajatuksen’ ensimmäisen kerran jo 2000-luvulla bändin wanhaan aikaan – ennen kuin millään bändillä oli jotain oluita tai muita tuotteita. Mutta sanotaanko, että nyt 13 vuoden tauon jälkeen havaduimme tähän tuotteistamiseen ja yritetään pysyä kehityksessä mukana, vaikka on se ehkä vähän vaikeaa, höhö. Me tullaan monessa muussakin asiassa jälkijunassa niin miksipä ei tässäkin”, Timo Rautiainen toteaa pilke silmäkulmassaan.

Jurassic Rockin henkeen on kuulunut aina myös runsas oheisohjelma, ja tänä vuonna aamujoogan, musavisan, vesisodan ja monen muun lystinpidon ohella paikalta löytyy esimerkiksi BAHN-festivaalikampaamo, Pohjolan Matkojen Saunabussi sekä ikivihreisiin keskittyneitä trubaduureja, jotka ovat niin ikään menossa mukana koko viikonlopun ajan.

Oleellinen muistutus on myös huomauttaa päivän tärkeimmästä ateriasta, Kenkäveron yhdeksän euron Festariaamisesta, joka katetaan pappilaravintolaan lauantaina ja sunnuntaina kello 9–11. Munakokkeli, puuro, voileipäpöytä ja lähimakkarat, latauspiste, sisävessat ja A-oikeudet – näillä lähtee nihkeämpikin päivä käyntiin taatusti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Huomioitavaa on, että Jurassic Rock aiheuttaa poikkeusjärjestelyitä liikenteeseen. Tapahtuma-alueelle ei pääse autolla, ja Pursialankatu on suljettu torstai-illasta kello 18 alkaen aina 5.8 klo 12:00 saakka 5-tien liittymästä Mikkelipuistoon asti. Kulku Mikkelipuistoon ja Pursialan teollisuusaluen yrityksiin on Ristiinantien kautta. Mikkelipuistosta ei valitettavasti ole suoraa kulkua tapahtuma-alueelle.

12. Jurassic Rock järjestetään Mikkelissä tänä vuonna 3.–4.8.2018.

Jurassic Rockin päiväkohtainen esiintyjälista on:
PE: Raised Fist, Turbonegro, Von Hertzen Brothers, Apulanta, Maj Karma, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, Huora
LA: Vince Neil, Stam1na, Mokoma, Sonata Arctica, S-Tool, Lost Society, Anal Thunder, Lasten Hautausmaa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy