Tobias Forge paljasti, jatkaako Ghost ”psykedeelisellä 60-luvun”-teemalla myös seuraavalla albumillaan

Ghost julkaisi edellisviikolla kaikkien yllätykseksi jo varsin kovaa suosiota niittävän ”7 Inches Of Satanic Panic” singlejulkaisun, joka sisälsi kappaleet ”Kiss The Go-Goat” ja ”Mary On A Cross”. Yhtyeen keulakuva Tobias Forge paljasti eilen Ultimate Guitarin haastattelussa, tulisiko bändin seuraava albumi jatkamaan samalla 60-luvun psykedeelisellä teemalla, kuin äskettäin julkaistuilla kappaleilla kuultiin. Forge kuittasi asian varsin vitsikkäästi todeten:

”Ei. Ne kaksi kappaletta on äänitetty 50 vuotta sitten, joten niillä ei ole mitään tekemistä seuraavan Ghost-albumin kanssa”

Tobias jatkoi kertomalla seuraavan albumin tilanteesta:

”Varsinainen prosessi alkaa vasta tammikuussa. Menen joka päivä studiolle, maanantaista perjantaihin, viimeistellen kappaleita. Niin se vain toimii! Minulla saattaa olla tietylle laululle kokonainen idea päässäni, mutta kappale on valmis vasta sitten kun se on myös äänitetty. Tällä hetkellä minulla on nauhoitettuna yksi kokonainen demo ihan vain siksi, jotta tuntisin saaneeni edes jotain jo aikaiseksi. Voidaan siis sanoa, että yksi tulevan albumin biisi on nyt ihan ”kuunneltava” ja loput 50 ideaa ovat vasta päässäni”

Singlen lisäksi Ghost julkaisi myös uuden musiikkivideon kappaleesta ”Kiss The Go-Goat”. Tämä täyttänee tyhjiötä vielä hetken verran kokonaista tulevaa albumia odotellessa.

 

Kommentoi julkaisua