Today Is The Day kahdelle keikalle Suomeen marraskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.9.2015

Today Is The DayRaivokasta noiserockia soittava, 1990-luvun alussa Nashvillessa perustettu Today Is the Day tuottaa ääntä, jossa on kuultavissa vaikutteita äänekkäästä vaihtoehtorockista, äärimetallista ja hardcorepunkista.

Bändin viimeisin julkaisu on vuoden 2014 pitkäsoitto ”Animal Mother”. Sitä ennen Today Is the Day on julkaissut yhdeksän studioalbumia muun muassa Amphetamine Reptile – ja Relapse-levymerkkien kautta.

Today Is the Dayn ainoa alkuperäisjäsen Steve Austin on kunnostautunut myös tuottajana. Hän on viilannut muun muassa Lamb of Godin ja Convergen soundeja ja julkaissut musiikkia omalla SuperNova Recordsillaan. Myös nykyiset Mastodon-miehet Brann Dailor ja Bill Kelliher virittävät itsensä raskaille taajuuksille Today Is the Dayn jäseninä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Today Is the Day laittaa tyrät rytkymään Helsingin Kuudennella Linjalla torstaina 26. marraskuuta. Seuraavana iltana bändi vetää Lahden Torvessa. Molemmilla keikoilla kiukaan lämmittää hehkuvaksi Italiassa vuonna 2011 perustettu Grime, jota on luonnehdittu sanoilla “luultavasti Saapasmaan raskain yhtye juuri nyt”. Luvassa on sludgea ja doomia niin maan perusteellisesti!

TODAY IS THE DAY (USA)
GRIME (ITA)

to 26.11.2015 Helsinki, Kuudes Linja, liput 18/15 e
Ennakkoliput myynnissä Tiketissä ke 9.9. alkaen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

pe 27.11.2015 Lahti, Torvi, liput ennakko 14 e (Rooster Pub), ovelta 15/13 e (Lahen Elmun jäsenet)