Toinen yritys! Discharge syyskuussa Tampereelle ja Helsinkiin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 9.7.2019

Huhtikuulle suunniteltu Dischargen vierailu Suomessa Cockney Rejectsin kanssa peruuntui keväällä kalkkiviivoilla täysin odottamattomista syistä lentoyhtiön peruessa lentojaan, mutta nyt tilanteeseen saadaan asianmukainen korjausliike: Discharge nähdään syyskuussa Suomessa kahdesti; Tampereen Klubilla 26.9. ja seuraavana päivänä Helsingin Ääniwallissa! Huhtikuisen Nosturin keikan lipun ostaneet saavat myös alennuksen Helsingin keikan ennakkolipuista.

”Lentomme Manchesterista Kööpenhaminaan peruttiin, joka tarkoitti sitä, että emme olisi ehtineet mitenkään lennollemme Helsinkiin. Emmekä millekään lennolle, joka olisi ollut perillä ennen esiintymistämme. Meillä ei ollut siis muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä kannoillamme ja suunnata takaisin kotiin”, bändi harmitteli.

Vaikka hardcore punkin ja grindcoren kantaisiin lukeutuva Discharge ei siis päässytkään esiintymään huhtikuussa järjestetyyn punk-iltaan, myytiin yhtyeen oheistuotteet Nosturissa loppuun, ja kuhina yhtyeen ympärillä on ollut valtaisa nyt jo 42-vuotiaan yhtyeen jälleen aktivoiduttua vuosituhannen alussa tutulla kokoonpanollaan.

”Bändi myös itse halusi tulla tekemään korvaavan keikan niin pian kuin mahdollista – ja helvetin hyvän keikan, joita saatiinkin siis nyt kaksi”, promoottori Henri Ekman kertoo tyytyväisenä.

Discharge + support

TO 26.09.2019 Tampere, Klubi
Liput ennakkoon 18,50€ / ovelta 20€

PE 27.09.2019 Helsinki, Ääniwalli
Liput ennakkoon 22€ / ovelta 24€
06.04 keikan lipulla ennakkoon 18€
(06.04 keikan lippu on näytettävä lipun tarkastuksessa. Alennuslippuja voi ostaa vain ennakkoon Tiketistä.)

Molempien keikkojen liput tulevat myyntiin torstaina 11.7.2019 kello 9.00!