”Toivomme että fanit kuuntelisivat EP:n alusta loppuun sillä se on myös tarkoitettu kuunneltavaksi niin”: KaaosTV:n vieraana huomenna debyytti-EP:nsä julkaiseva St. Aurora

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.5.2021

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva alternative rock -yhtye St. Aurora julkaisee bändin nimeä kantavan debyytti-EP:nsä huomenna itsenäisesti. Yhtyeen basisti Ero Lamberg sekä laulaja Tuomas (Nile) Nilsson vierailivat KaaosTV:n vieraana kertomassa tuoreesta bändistään sekä siitä mitä rockmusiikin ystävät voivat odottaa huomenna ilmestyvästä bändin omaa nimeä kantavasta EP:stä. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Yhtye on kertonut itse EP:stään seuraavaa:

”Julkaisujärjestys on toimiva, sillä tämä toimii prologina meidän tuleville levyille. Nämä biisit kertovat, keitä me ollaan, mistä me tykätään ja mitkä asiat on meille tärkeitä. Näytetään, mitä on luvassa. ”Falling” kertoo meidän yhteisestä intohimosta garage rock- ja punk rock -juttuun, ”Rejects of Society” kertoo sen, miten jokaisella meistä on pienestä pitäen olleet myös ne raskaammat bändit tärkeitä ja että meillä on aina vaatimuksena se, että saadaan olla omia itsejämme lavalla ja kaduilla.”

Voit tilata KaaosTV:n kanavan YouTubessa täältä. Tilaamalla kanavan tuet samalla sivustomme toimintaa.

KaaosTV:n Instagramin voit ottaa seurantaan täältä.