Slayer - Tuska 2019.

Tom Arayan vaimo kertoo vaatineensa Slayerin paluuta mieheltään yli vuoden

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 26.2.2024

Uutisoimme sivustollamme hetki sitten, että vuonna 2019 pillit pussiin pistänyt thrash metal -jätti Slayer tekee paluun keikkalavoille kesällä. Yhtye esiintyy Riot Fest sekä Louder Than Life Festival -tapahtumissa, jotka ovat yhtyeen ensimmäiset konsertit lopettamisen jälkeen.

Sandra Araya, Slayerin laulaja-basisti Tom Arayan vaimo kertoo, että häntä voi osittain syyttää bändin tulevista keikoista. Sandra kertoo vaatineensa mieheltään bändin tekevän paluun yli vuoden ajan.

”Selvitetään asiaa trolleille: Tom oli lopettanut soittamisen. Olen piinannut häntä yli vuoden ajan asiasta, ja hän suostui viimein [paluuseen]. Kerroimme uutisen Slayerin mahtaville managereille, ja he tekivät loput! Joten kyllä, ilman Tomia tätä ei olisi tapahtunut. Ilman minua häiritsemässä häntä sitä ei olisi tapahtunut. Mutta jatkakaa te vain draamaanne! Minä kuitenkin tulen nauttimaan muutamasta keikasta ja olen kiitollinen, että hän rakastaa minua ja faneja tarpeeksi tehdäkseen tämän”, Sandra kirjoitta sosiaalisessa mediassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat