Tomb Of Finland minikiertueelle Baltiaan – uusi livevideo katsottavissa nyt

Kirjoittanut Niko Kuusela - 3.9.2019

Kovasta nosteesta nauttiva kotimainen raakaa ja melodista kuolometallia soittava Tomb Of Finland suuntaa syyskuussa kolmen keikan minirundille Baltiaan. Kierrokselle lähdetään yhdessä suomalaisen synkkämielisen Antagonist Zeron kanssa. Jokaisessa kaupungissa esiintyy lisäksi paikallinen lämppäri.

Rupeama starttaa torstaina 12. syyskuuta Liettuassa, paikkana Kaunas ja siellä Bar Lemmys. Perjantaina 13.9. on vuorossa Latvian Riiassa Club Republika, ja lauantaina 14.9. päätöskeikka soitetaan Virossa Tallinnan Barbarissa.

Bändi soitti viime huhtikuussa Vantaan Vernissassa keikan, jossa Mad-Cam Productionsin Juha Sihtola kuvasi hienon livevideon kappaleesta ”Funeral Pyre”. Biisi löytyy Tomb Of Finlandin upealta kakkoslevyltä ”Frozen Beneath”. Video on nyt julkaistu virallisesti ja on nähtävissä Youtubessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Tomb Of Finland on vastikään aloittanut yhteistyön kotimaisen uuden metalli- ja rockbändien buukkaukseen toimintansa perustavan ohjelmatoimiston Kaamos Agencyn kanssa.

Loppuvuoden keikkoja Suomessa nähdään ainakin seuraavasti:
perjantai 22. marraskuuta Seinäjoki, Bar15
lauantai 7. joulukuuta Hämeenlinna, Suisto-klubi
lauantai 14. joulukuuta Oulu, Hevimesta.

Tomb Of Finland on julkaissut kaksi täyspitkää levyä tanskalaisen Mighty Musicin kautta. Kolmas albumi ilmestyy ensi vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat