Tommy Lee paljastaa kuinka Mötley Crüe salakuljetti huumeensa

Kirjoittanut Joonas Arppe - 16.2.2021

Koko 80-luvun kovimmin kittaavana yhtyeenä tunnetun Mötley Crüen rumpali Tommy Lee tunnusti Jackass-tähti Steve-O:lle tämän Wild Ride! -podcastissa, kuinka Mötikät onnistuivat salakuljettamaan kiertueillaan suuria määriä huumausaineita jäämättä kiinni. Nyrkkisääntönä oli, ettei huumeita saa löytyä mahdollisen ruumiintarkastuksen koittaessa, joten pussit piilotettiin siirtymistavasta riippuen joko bussin katolle tai syvälle lentokoneen matkustamon verhoiluun:

”Kun pysähdyimme ajomatkan varrella rajalle, tulliin tai mihin vaan, avasimme kattoikkunan kaikessa rauhassa, otimme kaiken, laitoimme sen bussin katolle ja suljimme luukun. Koirat ja tullin jätkät tarkastivat bussin ja toivottivat hyvää matkaa, ja kun ovet sulkeutuivat – boom, kattoikkuna auki ja kamat sisään.”

Lentäessään yhtye käytti samankaltaista kikkaa:

”Lentokoneissa on kangasverhoilua joka puolella. Otimme kokaiinia tai mitä lie mahdollisimman paljon ennen lentoa, ja kaiken mitä jäi jäljelle, survoimme jostain syystä minun istumapaikkani päälle verhoilun sisään. Joten otimme pussukan, laitoimme ne sisään vain juuri ja juuri, ja suljimme verhoilun kaksipuoleisella teipillä. Kukaan ei huomannut mitään.”

Lee kertoi panikoineensa useita kertoja nähdessään huumekoiria, vaikka hänen mainitsemansa tekniikat onnistuivat pitämään tullin ja rajavartioston viranomaiset loitolla. ”Teimme sen onnistuneesti useita kertoja, emmekä koskaan jääneet kiinni” Lee kuittasi.

Katso Tommy Leen esiintyminen Steve-O’s Wild Ride! -podcastissa kokonaisuudessaan alta: