Tommy Leen kylkiluiden murtumisen takana ei ole rumpalin mukaan kovin kummoista tarinaa: ”Se on helvetin perseestä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 21.6.2022

Glam metal -legenda Mötley Crüe soitti hetki sitten paluukonserttinsa yhtyeen paluukiertueen siirryttyä koronapandemian takia. Tommy Lee ei kuitenkaan kyennyt suoriutumaan konsertista täysin, sillä rumpali oli onnistunut vain hetki ennen kiertuetta murtamaan kylkiluunsa.

Kiertueella rumpujen takana auttaa Tommy Clufetos, joka on soittanut muun muassa Ozzy Osbournen ja Black Sabbathin kanssa.

Tommy Lee kertoi 19. kesäkuuta bändin konsertissa, että kylkiluiden murtumisen takana ei ole mitään mielenkiintoista tarinaa:

”Tämä on viimeinen kerta, kun sanon tämän, koska se alkaa olla jo vanha juttu. Noin kaksi viikkoa sitten mulla murtui ei yksi, ei kaksi, ei kolme vaan neljä kylkiluuta. En kerro miten, koska se on ihan perseestä. Olisipa minulla jokin siisti tarina, mutta ei todellakaan ole, se ei ole siisti… Joka tapauksessa, kaverini Tommy täällä takana – Tommy auttaa minua.”

”En tiedä, onko täällä ketään – joku muukin on varmast joskus murtanut kylkiluunsa. Se on ihan perseestä. Hengittäminen sattuu, naiminen sattuu, rumpujen soittaminen sattuu, kaiken tekeminen sattuu. Joka tapauksessa, Tommy, osaat homman.”