Kuva: Joonas Koto

Tomy Laisto mukaan Insomniumin kesän keikoille

Kirjoittanut Päivi Närvänen - 12.6.2024

Tomy Laisto (Hateform, Pain Confessor, Mors Principium Est, Omnium Gatherum, Arc Spectra) nähdään Insomniumin kesän keikoilla bändin jättäneen kitaristi Jani Liimataisen tilalla. Laisto kommentoi aihetta Kaaoszinelle seuraavasti:

”Joulukuun alkupäivinä sain viestiä bändiltä, että he eivät saa Jani Liimataista kiinni ja tammikuun alussa olisi Meh Suffissa Zürichissä keikka, että olisinko kiinnostunut lähtemään tuurailemaan. Ja sehän oli nopeasti päätetty! Keikka vedettiin ja meni ilmeisen mukavasti, minkä jälkeen tuli kyselyä, haluaisinko muutaman keikan lisää, ja niitähän oli jokunen. Mystic Festival taputeltiin männäviikonloppuna ja oli tajuttoman kiva vetää! Inson pojathan ovat tuttuja parinkymmenen vuoden takaa, joten on melko helppo hypätä hyvään remmiin ja odotankin kovasti kesän keikkoja!”

Tomy Laisto valmistautuu myös ensimmäisen sooloalbuminsa julkaisuun. ”Penumbra”-albumi ilmestyy näillä näkymin 26. heinäkuuta, ja pitkäsoitolta on saatu jo esimakua useamman singlen verran. Levyllä on mukana myös useita vierailijoita, joista esimerkkinä vaikkapa Diablon keulakuva Rainer Nygård.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Insomnium kiertää kesän aikana ahkerasti niin Suomessa kuin Euroopassa ja mukaan mahtuu niin festareita kuin keikkoja Amon Amarthin kanssa. Voit tarkistaa kiertuepaikat ja päivämäärät yhtyeen Instagram-päivityksestä:

Viime viikonlopun Mystic Open Airin meininkiä voit tarkastella esimerkiksi tältä YouTubeen ladatulta katsojan videolta:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy