Tony Iommi muistelee vuotta 2023 ja lupailee uutta musiikkia tulevaksi

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 2.1.2024

Black Sabbathin kitaristi Tony Iommi julkaisi uudenvuodenviestin faneille ja lupasi bändiltä kauan odotetun julkaisun arkistojen kätköistä keväällä. Lisäksi Iommi kertoi jatkavansa uuden musiikin säveltämistä tulevia projekteja varten.

”Hei kaikille, toivottavasti teillä on ollut hieno joulu. Meillä oli erittäin mukavaa. Paljon ruokaa ja juomaa. Aivan loistavaa. Viime vuoden viestissäni sanoin, että meiltä on tulossa boksijulkaisu [Tony Martinin ajan Sabbath-albumeista The Eternal Idol, Headless Cross ja Tyr]. Nyt minulle on kerrottu, että se ilmestyy toukokuussa… se on viivästynyt byrokratian ja lakiasioiden takia. Mutta joka tapauksessa, se ilmestyy nyt toukokuussa, jos se teitä kiinnostaa.”

”Olen tietysti työskennellyt studiossa ja tehnyt asioita, joita kaikki muutkin tekevät. Soitin keikan Johnny Deppin ja Hollywood Vampiresin, Alice Cooperin, Joe Perryn ja muun porukan kanssa. Se oli hauskaa ja erilaista. Sävellän paljon uutta musiikkia, ja se kuulostaa todella hyvältä. Olen hyvin tyytyväinen siihen. Saatan myös käyttää orkesteria tai sitten en. Joten katsotaan, miten se menee”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Voit katsoa Iommin viestin kokonaisuudessaan alhaalta.