Toolin fanit raivostuivat: osa ei ole vieläkään saanut tilaamaansa ”Fear Inoculum” -levyä tai sen erikoisversioita

Vuoden 2019 kenties puhutuin albumi on ollut yhdysvaltalaisen progeyhtye Toolin uutukainen, ”Fear Inoculum”. Kyseistä albumia saatiin odottaa yhteensä 13 vuotta, sillä bändin edellinen julkaistu levy on vuoden 2006 ”10,000 Days”.

Nyt on käynyt kuitenkin niin, että bändin julkaistessa uutta myytävää versiota tuoreesta albumistaan on osa faneista korottanut äänensä kertoen, miten he eivät ole vielä edes saaneet edellisiä tilauksiaan, joita osa on saanut odotella jo kuukausia.

Nopeasti loppuunmyytyjen erikoisversioiden tilalle oli laitettu myyntiin uusi satsi, jonka kerrottiin lähtevän kohti asiakkaita viikko tilauksen jälkeen. Fanit kommentoivat Toolin sosiaalisessa mediassa, kuinka niitä ei ole vielä saapunut, ja että edes heidän sähköpostitiedusteluihinsa ei vastata. Musiikkisivusto MetalSucks kokosi yhteen joitakin fanien kommentteja aiheesta:

”Olette käytännössä varastaneet minulta 50 dollaria tässä kohtaa”, yksi fani kommentoi.

Sana myöhästyneistä ja saapumattomista tilauksista on kirinyt myös Toolin itsensä korvaan. Yhtye kirjoittaa sosiaalisessa mediassaan olevansa pahoillaan viivästyksestä, ja että saapumattomat tilaukset käsitellään ja lähetetään ensi viikolla.

Kommentoi julkaisua