Toolin ja Mastodonin jäsenten luotsaaman Legend Of The Seagullmenin uusi kappale kuunneltavissa: debyytti luvassa helmikuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 8.12.2017

Uutisoimme sivustollamme hiljattain Mastodon kitaristi-laulaja Brent Hindsin ja Tool rumpali Danny Careyn luotsaaman The Legend Of The Seagullmenin olevan aikeissa julkaista pian debyyttialbumiaan. Nyt yhtyeen tulevan bändin omalla nimellä kulkevan debyyttialbumin julkaisupäiväksi on varmistunut helmikuun 9. päivä ja albumin julkaisu tulee tapahtumaan Dine Alone Recordsin kautta. Yhtyeen tulevalta albumilta on nyt julkaistu kuunneltavaksi ensimmäinen kappale ”Shipswreck” ja voit kuunnella sen tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kalifornian Oaklandissa Primuksen lämppärinä ensimmäisen keikkansa soittava yhtye sisältää seuraavat jäsenet: Solistina toimii David “Dr Dreyer” Dreyer, kitaristina ohjaajanakin tunnettu Jimmy Hayward, toisena kitaristina Brent Hinds (Mastodon), kolmantena kitaristina Tim Dawson, basistina Pete Griffin (Giraffe Tongue Orchestra), rumpalina Danny Carey (Tool) ja kosketinsoittajana Chris Digiovanni.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat