Torille! Internetin arvostetuin musiikkikriitikko julkaisi positiivisen arvion Oranssi Pazuzun uudesta albumista YouTube-kanavallaan

Kuvakaappaus videolta

Kotimainen psykedeelistä black metallia esittävä on kerännyt paljon kehuja ja ylistystä maailmalla jo jonkin aikaa. Erityisesti yhtyeen aikaisemmin tänä vuonna julkaisema ”Mestarin Kynsi” on saanut paljon positiivista huomiota ja ylistäviä arvioita monissa arvostetuissa julkaisuissa.

Nyt Oranssi Pazuzu on saanut jälleen paljon huomiota maailmalla, kun internetin suosituin musiikkikriitikko, Anthony Fantano, on julkaissut YouTube-kanavallaan arvostelun albumista. Fantano antaa levystä erittäin positiivisen arvion, joka merkitsee paljon tuntien miehen kriittisen kulman arvosteluissaan.

Fantano on arvostellut melkein jokaisen Pazuzun levyn uransa aikana, pois lukien vuoden 2011 ”Kosmonument” -albumin. Fantanon kanavalla on arvosteltu myös muun muassa Moonsorrowin vuoden 2016 albumi ”Jumalten Aika”. Myös Waste of Space Orchestran vuoden 2019 ”Syntheosis” on saanut Fantanolta arvostelun.

Kommentoi julkaisua