”Törkyä ja alamaailman eloa”- DIRT: ”Lowlife” -single julki!

 -yhtyeen single ”Low Life” pian ilmestyvältä EP:ltä on nyt julki. Kokonaisuuden nimikkobiisi on julkaistu nyt singlenä Spotifyssa ja muissa streamauspalveluissa. Neljän raidan EP Low Life julkaistaan 22.3.2019. Se tuo yhtyeen musiikkiin aiempaa tummempia sävyjä unohtamatta järkälemäisiä kitarariffejä ja kappaleiden läpi kantavia suuria melodioita.
Suomen mielenkiintoisimpiin raskaan, grungahtavan rockin tulokkaisiin lukeutuva DIRT konkretisoitui syksyllä 2018. Monissa pääkaupunkiseudun thrash-, metalli- ja rockyhtyeissä marinoitunut viisikko julkaisi heti ensi töikseen kolme hyvin erilaista singleä; ”Walls”, ”Driftaway” ja ”Paralyzed”, jotka ovat herättäneet suurta mielenkiintoa Suomen rockpiireissä poikkeuksellisten biisirakenteidensa, tyylilajissaan vakuuttavan vokalisointinsa ja tasokkaan kitarointinsa ansiosta.
DIRT on lyhyen olemassaolonsa aikana keikkaillut mm. Shiraz Lanen, Block Busterin ja Thundermotherin (SWE) kanssa sekä ehtinyt samalla studioon valmistelemaan esikoisjulkaisuaan. DIRT-miehistö vannoo uunituoreen singlensä olevan raskainta rokkia mitä näillä main on pitkään aikaan kuultu. Kappale tuo voimakkaasti esille muusikoiden menneisyyden raskaamman musiikin parissa silti pitäen jämäkästi toisen jalan paikallaan rock-kentällä.
Low Life”- singlen voit kuunnella Spotifystä jutun lopusta.

Kommentoi julkaisua