Torture Killer etsii vokalistia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.5.2011

Kotimainen death metallia soittava Torture Killer on erottanut vokalistinsa Jurin ja etsii tällä hetkellä uutta vokalistia. Lue lisää nähdäksesi yhtyeen virallinen viesti aiheeseen liittyen.

Yhteistyö laulajamme Jurin kanssa on päättynyt. Kiitämme häntä menneistä vuosista, sekä lukuisista hänen kanssaan soitetuista keikoista ja toivotamme menestystä jatkossa. Niinkuin kaikki joskus yhtyeissä soittaneet tietävät, liittyy bändissä olemiseen paljon muutakin kuin pelkkä lavalla esiintyminen. Näiden muiden asioiden kanssa meillä on ollut toistuvia hankaluuksia sopeutua toisiimme ja se pakottaa meidät taas kerran tilanteeseen, jossa joudumme arvioimaan rivejämme uudelleen ja hakemaan uutta suuntaa tällä
matkalla. Vaikkakin päätös on epämiellyttävä, on se mielestämme välttämätön ja ehdottomasti oikea.

Tästä syystä haemme nyt uutta ja vahvaäänistä death metal laulajaa. Toivomme, että asut Länsi- tai Etelä-Suomen alueella, tai että sinulla on mahdollisuus käydä Turun alueella silloin kun se on tarpeellista. Yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen:

serialtorturekiller(at)gmail.com

Toivomme sinun liittävän hakemukseesi:

– Ääninäyte (old-school style – kyllä / suolipierut ja sian vinkuna – ei).
– Lyhyt kirjallinen bio.
– Maininta edellisistä / muista aktiivisista bändeistä, jos on.
– Maininta studio ja live kokemuksesta, jos on.
– youtube/ muut linkit lavaolemuksesta, jos on.

Meillä on ollut laulajan vaihdoksia ennenkin ja vaikka nämä tilanteet ovat aina olleet kiusallisia ja epämiellyttäviä, on niistä aina noustu. Näin tulee varmasti tapahtumaan myös tällä kertaa.

Jari, Tuomo, Tuomas & Kim