Toto saapuu 40-vuotisjuhlakiertueellaan Helsinkiin helmikuussa

Kunniakkaan keski-iän saavuttanut Toto tuo 40 Trips Around the Sun -juhlakiertueensa Helsingin Jäähalliin sunnuntaina 11. helmikuuta 2018. Konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 25. elokuuta klo 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä.

”Vuonna 1977 perustettu Toto on yksi popmusiikin ikonisimpia kokoonpanoja, jonka musiikki on inspiroinut yli sukupolvirajojen – niin faneja kuin muita muusikoita. Toton albumeja on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa kappaletta, ja yhtyeen jäsenten työn jälkeä kuullaan jossain muodossa yli 5000 albumilla. Musiikissaan eri tyylilajeja kuten popia, rockia, soulia, jazzia ja hard rockia yhdistelevän Toton pitkälle uralle mahtuu liuta kaikkien tuntemia hittikappaleita kuten ”Africa”, ”Hold the Line” ja ”Rosanna”, jotka tullaan kuulemaan myös Jäähallissa kevättalvella.”

Maailmankiertueensa sekä juhlavuotensa kunniaksi Totolta ilmestyy ensi kevään kiertueen korvilla myös uutta materiaalia, joka julkaistaan yhdessä uudelleenmasteroidun, kaikki bändin rakastetuimmat klassikot sisältävän ”40 Trips Around the Sun Greatest Hits” -kombon kanssa. Juhlakiertueen kokoonpanossa soittavat Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro ja Joseph Williams.

TOTO – 40 Trips Around the Sun Tour
Helsingin Jäähalli
su 11.2.2018 ovet klo 18.30

Liput
Myynnissä pe 25.8.2017 klo 9.00
Hinnat alkaen:
64 € yläkatsomot
69 € alakatsomot ja seisomapaikat permannolla

Kommentoi julkaisua