Toukokuussa järjestettävän Helsinki Death Festin ohjelmisto julki

Kirjoittanut Teemu Esko - 30.12.2016
interment
Interment

Syyskuussa ensimmäistä kertaa järjestetty Helsinki Death Fest palaa ensi vuonna entistä ehompana Bar Bäkkärillä 5.-6. toukokuuta. Festivaali on nyt paljastanut kiinnityksensä ensi vuodelle, ja kaksipäiväiseksi laajentunutta tapahtumaa tähdittävät tuolloin niin kotimaiset ja ulkomaiset tulokkaat kuin veteraaniyhtyeetkin. Pääesiintyjinä nähdään ruotsalaisen death metallin kulttiyhtye Interment sekä brittiläinen Cruciamentum, joka heittää tapahtumassa todennäköisesti viimeisen Suomen keikkansa. Ulkomailta rankaisemaan saapuvat myös jo vuonna 1990 perustettu saksalainen Casket ja Italiasta ponnistava Lectern, kun taas death/doom-tunnelmointia festivaaleilla tarjoilevat turkulainen Solothus sekä haminalaisyhtye Asphodelus.

Mukana kokoonpanossa ovat myös uuden albuminsa julkaisua juhlistava black/death metal -jyrä Lantern, lokakuussa viiden vuoden levytystaukonsa päättänyt Revulsion, sludgea ja grindcorea yhdistelevä Muilutus sekä perinteistä death metallia veivaava Corpsessed.

Kahden päivän liput maksavat 30€, ja lisätietoa tapahtumasta voit lukea Facebookista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

 

 

hdf-ii-poster

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Päätapahtuman lisäksi Helsinki Death Fest järjestää ensi vuonna kaksi klubikeikkaa, joista toinen järjestetään kesäkuun 1. päivä Lepakkomiehessä. Tuolloin lavalla nähdään yhdysvaltalainen Funerabrum, kotimaisen death/doomin veteraani Rippikoulu, myös itse festivaalissa esiintyvä Corpsessed sekä synkkään tunnelmointiin nojaava God Disease. Ennakkoliput maksavat 15€, kun taas ovelta ostettaessa lipulla on hintaa 17€. Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

Luetuimmat

Uusimmat